You are here
Home > Bersama BroFramestone > Bro Nak Gambar Gathering Geng Blogger

17,456,047 total views, 8,516 views today

Bro Nak Gambar Gathering Geng Blogger


Keputusan Pengadil adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan dan pihak Urusetia berhak mengubah syarat-syarat pertandingan dari masa ke semasa.

~ BroFramestone ~

Antara dialog bro yang mampu membuat sesetengah pihak mengeluh he..23x kejam x pengacara korang berkata-kata he..23x

Thank buat kak Jie coz sudi mengingati nostalgia dan mangabadikan ianya di dalam blognya. Thank sesangat.

Entry ini hanya bertujuan menyatakan keinginan bro yang terlampau dasyat nie.

Bro harap-harap sangat bagi yang pergi gathering & mengambil pic. If terselit muka bro, sudi-sudi la upload kat facebook or emaikan kepada bro.

Facebook Bro Framestone

Yang berkerja keras, si juruacara majlis [kata kak ina KL]

Magnificent se7en

7 jejaka, hensem-hensem berlaka, sudah berpunya, sudah bertanda. Tak kisah pun, yang pasti kauta tetap ada. Ada ke yang sudi.

Kusyuk mendengar ceramah dari Kak Jie sesambil create topic untuk dipertanyakan kepada Kak Jie

Gambar keluarga b4 balik

Thank buat mereka yang sudi menjaga & melayan karenah 2 orang budak comey nie.

***

Masih dalam proses mengumpul pic

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Bro Nak Gambar Gathering Geng Blogger

    1. if ade roger2 la bro ek…

      bro nk berfacebook mmg xsempat huhuhu

      rugi xbergmbar bersama kan huhhuhu

    1. ops huhuhu coz dah biasa bercakap tue yang boleh kedepan even xbersedia…

      rase2nye la kan… kalau masuk ceramah pilihan raya… mahu ade org undi x he..23x

    1. siapakah yang permalu tue ek kak he…23x

      selamat akak xbawak anak dara datng kan.. klu x sure ramaiyg offer diri… sy leh offer diri x..??

      dorg mmg suka aktiviti cam nie… masa gatsby hari teu cdg mmg nk bawak…

    1. insya’lah selalu balik ikut highway je kak… klu x leh je singgah he…23x

      sonok dapat jumpe kak jie yang dah bertahun2 kita berkenalan huhuhu

    1. kat bro xrindu ek huhuhu rindu la jugak huhuhu

      nnt len kali bro bawak sara lagi ek.. nk x huhuhu

    1. he..23x tau xpe… sekurang2nye ade gak suara kanak-kanak memeriahkan program kita kan huhu…

    1. besa2 je.. cuma masing2 bantu membntu.. baru dapat menjayakan program seperti ini…

      kita nntikan next event ek

    1. nk wat cam mne kan.. jodoh he…23x

      dulu time leh jumpe nass kat upsi, tak jugak ketemu kan huhuhu

      mybe next time boleh ketemu… koman2 pun time nass kahwin

    1. cet.. mane de same la huhuhu.. jauh jauh he..23x

      yup memang bidan terjun… tp bro ok je if nk mintak handle.. coz bro pernah handle dlam 400orang tanpa sebarang persediaan he..23x

      silap bro x jd orang kaunseling or penasihat produk je he..23x…

      kalau jadi penceramah tue… zaman memudah selalu la dijemput.. nie dh tua

Leave a Reply

Top