October 29, 2020

[Pengumuman] Harga Sotong Naik Mendadak

Pengumuman,

Harga siling bagi makanan laut iaitu sotong telah naik mendadak atas sebab permintaan yang tinggi dari pasaran dunia.

Kementerian tidak dapat mengawal harga ini, kerna ianya bukan dibawah akta barang kawalan.

Dan ianya juga tidak ditampung oleh subsidi kerajaan.

Nasihat bro,

Pastikan sotong-sotong anda tidak dibiarkan tergantung dikhalayak ramai untuk mengelakkan sotong anda di culik & dijadikan koleksi peribadi.

Harap maklum.

Tahniah buat Spain

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “[Pengumuman] Harga Sotong Naik Mendadak

    1. bro kul 11 dah ke alam lain dah.. tau2 je dahpagi.. rupanya budak rumah sume xtgk bola kat rumah huhuhuhu

    1. sotong malaysia sume lembik2 la huhuh… xde yg berkualiti he…23x

      liga malaysia… cam rugi je nk ramal coz xramai yg bertaruh… tokey judi pun xpandang liga malaysia nie

    1. lepas nie binatang perliharaan yang popular adalah sotong….

      sotong binatang ek. bukan sotong kering yang digantung dibawah kipas time xkering huhuhu

    1. harga burung xde la naik… cuma “burung” akan banyak di cari…

      ops ter 18sx kjb

    1. layan x berbola ikan or berbola ketam he…23x

      yup tido lagi best kan.. lagi2 la klu tido tue ade yg sudi manjakan huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *