Dah lama si Mat Luthfi tak upload video.

Jom layan video terbaru dari beliau yang bertitle – Rant On Popularity.

Betul apa yang beliau kongsikan didalam video ini.

Bukan semua orang berbakat boleh menjadi popular, dan tak semua orang yang popular sebab mereka berbakat.

Beliau buat video bukan niat nak kejar populariti tetapi nak berkongsi pandangan beliau.

Sebelum ini,

Beliau ada balik bercuti di Malaysia. Beliau disambut macam artis, sana sini orang ajak jumpa. Nak bergambar sama etc…!!

Dia tak kisah semua itu, dia pun manusia biasa. Tetapi dia amat benci dengan manusia luar biasa, entah dari mana muncul ngaku mat Luthfi ini boyfriend dia la, suami dia la, skandal dia la… etc…

Memang luar biasa la orang ini

Jom layan video terkini dari Mat Luthfi.

Bicara Bro : Bro bukan ramai orang kenal. Takat dikalangan bloggers, artis dan syarikat-syarikat tertentu je (ok fine, ahli politik tertentu je kenal bro).

Dalam tempoh bro hidup didunia ini, banyak kali gak la jumpa dengan orang luar biasa cam yang bro mention dekat atas.

Apa la yang best ngaku macam tue. Cam tak ada maruah pun ada gak.