You are here
Home > Karnival Belia 2010 > Dari Putrajaya Bernawaitu Hijrah Di Bumi Yang Fana

17,440,328 total views, 4,183 views today

Dari Putrajaya Bernawaitu Hijrah Di Bumi Yang Fana

Setelah 2hari berturut-turut bro menjaga Booth DesignelMedia di perkarangan Masjid Putrajaya sempena Karnival belia 2010.

So hari nie bro akan berehat even masih juga mengkunjungi tapak booth yang bro bukak. Kali ini bro xmenjaga booth, tetapi berjalan dai satu booth ke satu booth sampai dating mengelilingi tapak karnival yang besar punya, yup besar punya.

Cukup la semalam bro berjalan sejauh +7Km untuk mempromosikan product kami.

Dan alhamdulillah, sambutan yang diberikan agak menggalakan dari:-

  • Agensi Kerajaan
  • Artis (laman web peminat)
  • Mereka yang baru nk berjinak dalam dunia perniagaan
  • Mereka yang ingin kami menyediakan sistem untuk mereka
  • etc… (opss.. ini semua P & C ok)

Insya’lah bulan 6 ini bro secara automatiknya akan berhijrah masuk ke company ini dan doakan rezeki bro lebih dimurahkan di sini & dipermudahkan olehNya. -amin-

Thank buat Jard coz sudi mempromosikan booth bro di laman blog beliau.

Dan dari komen2 yang beliau terima, ada seseorang yang mengenali insan bertudung putih he..23x Farsha namanya even nama dalam ICnya bukan berbunyi begitu.

Bro xsangka akan berkerja satu syarikat dengannya.

COz selama nie bro tidak pernah bertemu bertentang mata walaupun telah lama mengenali secara maya sejak tahun 2006.

Bro tahu dalam kebizian & juga kesesakan diperkarangan Jom Heboh [Booth bro di anak tirikan & jauhnya dalam 2-3km dari kawasan Jom Heboh] sure korang pun susah nk menjejaki & datang ke booth bro.

Walaupun begitu,

Thank buat Nazz Purple coz sudi hadir ke booth bro bersama keluarga. Insya’lah ada entry khas buat beliau.

Dan untuk perhargaan kerna beliau sudi datang ke booth bro, bro hadiahkan kiss muuuaaaahh perkhidmatan mempromosikan contest beliau..

Jangan lupa bro pun ada wat contest. Klik je adik comey di atas ruangan komen entry ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Dari Putrajaya Bernawaitu Hijrah Di Bumi Yang Fana

    1. Bukan 2 hari dok kat sane… tp 4hari he..23x

      byk gak yang nak dikongsikan…

      nnt la bro ade masa n pic [dari sumber yang sampai la nie xtransfer2 kat bro] boleh terus di entrykan

    1. ops he..23x terberi la he..23x

      kamu nak ke.. meh bro fly kiss ke sarawak muuuaaaahhh

    1. Yup besar tempat tue…

      Bro dari booth bro berjalan ke tapak jom heboh pun berkilometer gitew… menyesal xnaik bas yang disediakan…

      balik2 je berbotol2 100plus bro teguk…

      Jard ade kat sebelah mane.. klu x leh je jumpa hari tue

  1. Wahai en Shukri, tunang si zaryn..
    Trime kasih kerana sudi menolong kami di Booth Designel Media, walaupon blum secara rasminya awok masuk DMSB.. hehe.. 😉

    Tapi dah bg komitmen yg jitu, memang best! 🙂

    Dan thank jugak sbb sudi intro pasal diri ini kat blog anda yg best ni.. hihu..

    Jumpa 1hb nnt ya! Buat yg terbaik.. wehe.. 🙂

    1. amboi farsha nie…

      xperlu la nyatakan nama status serta pasangan semasa nk memulakan bicara dengan ku he..23x

      mne de dasyat pun… besa2 je..

      selalu je curi tulang beli 100plus rm1.20 dah habis baru balik booth

      g mandi kat masjid putrajaya senyap2 tanpa diketahui he..23x

      intro besa2 je.. xleh intro lelebih.. karang ada yang berkenan.. cam mne nk cakap dgn tunang kan he..23x

      ok jumpa nnt :*

Leave a Reply

Top