You are here
Home > Karnival Belia 2010 > [Karnival Belia] Temui BroFramestone di Booth Designelmedia

[Karnival Belia] Temui BroFramestone di Booth Designelmedia


Assalamualaikum wbt

Live dari Perkarangan Masjid Putrajaya sempena Karnival Belia Hari Belia Negara 2010.

Bro berada di booth Designelmedia Sdn Bhd di perkarangan Masjid Putrajaya bermula hari ini sehingga Ahad.

Banyak aktiviti-aktiviti menarik dijalankan di sini.

Di booth ini anda boleh mendapatkan info mengenai perkhidmatan yang kami sediakan terutama bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya dalam perniagaan kecil-kecilan secara profesional.

Kami menyediakan perkhidmatan seperti:-

  • membina laman web – blog, biz-web, mini site  etc
  • product designal – website, packaging, name card, logo, banner, bunting etc
  • web application – payment gateway, affiliate system, e-learning etc
  • online resume – MCV (MyResume)
  • dan banyak lagi.

CreditPicture : Designelmedia facebook.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “[Karnival Belia] Temui BroFramestone di Booth Designelmedia

    1. keje kosong.. entah la.. bro pun xtau

      bro bulan 6 nie baru start koje dgn company nie sejak mempostponekan diri dari awal bulan 4 he..23x

    1. fun??? oh tidak….

      tengah menjalankan tagungjawab bersama bakal company baru he..23x

      moh la jejak sini

    1. kenapa dengan mata kamu ek…sakit mate ek.. xpe2 bro ade spek itam he..23x

      meh la dtg sinie..leh tangkap gambar sesama huhuhu

    2. haaaahh! tak baca blog org la tu…isk3T__T

      aah laa..sakit mata..
      x best la amik pic pakai spek itam. mcm org buta je.mueehhehe..

    3. bukan xbace…mmg xbace pun ReD…

      bro on9 punupdate blog je.. bro xsempat nk usha blog org lain.. facebook pun curik2 tengok huhu

      pe kate ReD pakai cermin mata ReD huhuhu

    4. he..23x nie mesti berjangkit dengan bro la tue.. 2minggu lepas bro pun kne gak

      berketumbit gak…

      entah sapa yang yang bertuah jadi mangsa intaian bro tue kan…

      entah ReD he..23x

    5. owwwhhh! patut laaa! puas saya fikir dari sapa la saya dapt. cisdel betul!hahahah. skodeng blog bro pun terkena jugak ye? ;p

    6. He..23x len kali jangan la sekodeng… if dah terskodeng… ringan2 la jari mengomen kan huhuhu

      ReD xmasuk pun contest blog bro

    1. xpe..mybe bukan rezeki kan…

      next time pun boleh… coz lepas nie bro akan jadi warga KL semula

      bro bulan 6 confirm kerje sinie…

Leave a Reply

Top