Mantanee SaratisAssalamualaikum wbt & salam petang Selasa.

Maaf coz lambat menceritakan perkara yang berlaku didalam buku sejarah form 5 Bro.

Last week bo terlibat untuk farewell party salah seorang ofismate bro yang baru selesai menjalani praktical di tempat bro.

Ala budak Thailand yang pernah bro perkatakan di entry bro sebelum nie. Pejam celik dah habis rupanya dia [Bro je yang xhabis-habis study lagi nie]

Nama die Mantanee Saratis [Kami panggil Fab (Mak cik sedara dia yang beri nama tue)]

*************************

Kenapa tajuk entry ini “Abang Sukie”

Ops huhuhu… ala segannya nak cerita dengan korang. Pe kata korong tengok la pic nie dulu

BroFramstone Abang Sukie

Si Fab nie suka pangil Bro dengan nama “Abang Sukie”. Ini sume gara-gara kawan bro yang suka suki pangil nama bro cam tue [kan dah terpengaruh budak tue]

@ nama lain bro [yang dia pangil] adalah jor-ra-kae = buaya [Ini pun pengaruh dari rakan-rakan bro]

Mantanee Saratis1

Ini pula gambar bro bersama Si Fab. Ops jangan tengok muka bro lama-lama [karang ada yang tergoda, jenuh bro nak sediakan kouta yang kosong].

Mantanee Saratis2

Ini pula gambar bro bersama rakan seofis & ex-ofismate bro.

Yup, bro memang dikelilingi oleh bunga-bunga. Tolong jangan petik, nak siram xpe [Jaz.. ini bahan bukti seperti yang teman komen kat blog mu].

Eh, mungkin ada di kalangan blogger yang mengenali salah seorang dalam pic di atas kan.

LeezaRuleUntuk pengetahuan korang, Si Leeza Rule nie merupakan ex-ofismate bro dan merupakan seorang blogger yang agak tegar selepas bertukar tempat koje. Mula berblog selepas terpengaruh dengan bro [ish menyesal ajo].

Even masih dalam keadaan tidak sihat, beliau masih bersemangat kental untuk memfollow aktiviti kami [makan kfc, sape xnak.. Lagipun beliau tengah bernafsu besar]

If rajin, sila-sila terjah blog dia.

Perhargaan :-

KFC cawangan Tanjung Malim [menyediakan tempat duduk yang cukup & service yang mantap seperti pekerja-pekerjanya]

Abang Man, selaku sponsor rasmi

Kak Nor, selaku penyelaras program

Dan mereka yang bertanggungjawab dalam memesan tanpa beratur, beratur menyemakan kaunter & menghabiskan ayam KFC untuk hari tersebut.

Yang diraikan :-  Mantanee Saratis