You are here
Home > Uncategorized > Bermulanya February

17,411,064 total views, 2,593 views today

Bermulanya February

Assalamualaikum wbt & salam 1 February

Bosan tul la hari ini, KL & kawasan jajahan persekutuan bercuti pula hari ini.

Nak buat cam mane kan. Menyesal pulak x dok KL cam dulu. Sekurang2nya xde la jeles sangat tengok Anuar Kamaruddin (selaku penulis novel Blog Priasetia) dok bergathering dengan blogger di KL Sentral.

Hari ini 1st February.

So secara automatik senarai pengomen setia blog bro akan menjadi kosong. Rasa cam nak wat “contest pengomen setia blog bro la” ok x??

So bermula dari 1st February, setiap komen anda akan di kira sampai la hujung bulan ini & bro akan memilih pengomen setia bro yang ke-7 (fav number) & ke-11 (suspen sikit) walaupun dalam blog bro just leh view sampai top-10.

Hari ini, bro akan recall semula mane2 perkara yang masih melekat dalam kepala otak bro untuk mereka yang termiss kisah & rapu rapan bro.

***************************************

Bro @ Bangkok, Thailand

Bro sekarang sudah berada di Bangkok, Thailand. Maaf bro xde beli cenderamata untuk u’ll.

***************************************

Bahang F1 bermula

Sejak semalam, beberapa pasukan sudah mengadakan majlis perasmian pasukan masing.

  1. Mercedes GP Petronas
  2. Scuderia Ferrari Marlboro
  3. Vodafone McLaren Mercedes
  4. BMW Sauber
  5. Renault

Bro memang fanatic F1 sejak tahun 1999. Cuma xpernah tengok secara live (tengok tv lagi puas hati sebenarnya). Just tangkap gambar dengan replika saje.

***************************************

FunTube with BroFramestone

Bro hampir 2 minggu menyediakan blog video yang ala2 youtube.

Buat masa sekarang tidak banyak video yang dapat bro hidangkan untuk u’ll. If korang ada permintaan video, boleh request kepada bro.

Bro bercadang nak wat laman ini boleh dilog-in oleh sesiapa yang sudi berkongsi apa2 video dengan rakan2 blogger yang lain.

Klik sini untuk ke laman Video FunTube.

***************************************

Thank Buat Bro Framestone

Baru2 ini ada salah seorang rakan blogger kita membuat entry khas untuk bro.

Waduh, terkejut gak bro coz ianya diluar pengetahuan bro. Selamat sempat belek2 blog dia. Xsangka komen rapu rapan bro memberi kesan yang mendalam kepada sesetengah pihak

Anda boleh ke blog beliau di blog AiSumi.

Thank sangat, bro amat hargai mereka-mereka yang menghargai komen bro di blog mereka.

***************************************

Mengiklan di Blog BroFramestone

Alhamdulillah, sejak blog ini dibuka. Bro sudah mendapat lebih RM100 dari pendapatan menyediakan ruangkan pengiklanan di blog bro (selain pendapatan dari nuffnang)

Bro tengah memperbagaikan ruangan iklan untuk disewa.Termasuk untuk 2 side blog bro.

Anda boleh menghubungi bro untuk mengiklan sama serendah RM0.50

***************************************

Jualan Gelang Kristal (Nak habiskan stok)

Di sini ade 2 gelang kristal bro yang terakhir untuk bro jual pada harga RM20 (harga sebenar RM30)termasuk delivery.

Gelang Kristal BeliBuyJika berminat hubungi bro (komen kat entry ini pun boleh) . Sebab bro cadang nak habiskan sebelum amik stok baru.

Masih terdapat gelang kristal mutiara untuk dijual. Anda boleh usha-usha dulu di BeliBuy @ Broframestone. (if berminat just roger bro ek)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Bermulanya February

  1. end of feb..my bday!
    naseb baik br sweet 16 hahahah!
    pcaya x bro??
    kui3…

    ops buzday bro pun end of feb gak.. kamu 29 feb ke he…23x

    sweet 16.. ok.. bro iyakan je la ek….

    1. 28 feb ke 29 feb?… best kan kalo bday tuh 29 feb…ahahaha

      xbest pun.. cam mane nk dapat pangilan percuma pada hari tue.. just sekali dalam 4tahun

  2. selamat bulan 2 bro (:
    nak wt contenst keee

    selamat bulan 2 gak buat kamu… cdg nk wat contest… tp nie contest besa2 je buat pengomen setia blog bro je huhuhu so kne la komen selalu…

  3. Wahhh.. Ade entry spesel untuk dia.. Jeles2.. Isk3.. ;p

    ala… jgn la jeles ek Dr… dah die nak wat entry spesel untuk bro.. bro pun dah 2-3x wat entry special untuk Dr kan.. Dr je xde wat pasl bro..

    biar la bro majuk he..23x nk pujuk biar dgn surat MC seminggu

  4. bro siap wat contest..hadiah best x???bro feb ni gong xi fa cai jng lupa bg ako ang pau yoo

    cadangnay nk wat contest… cuma terase cam wat contest pengomen bertuah je… hadiah besa2 je…angpau ek..nnt bro fikir2kan

  5. slm bro…

    out of topic jap…. hehehe
    bro, klu bro ade kelapangan,boleh x bro wat entry psl worth it x klu kita beli net book??

    pening la bro…ade org ckp net book ok…ade plak ckp xok… adoi…

    net book or notebook nie zella.. or e-book… bgtau bro ek.. coz senang bro nk rangkakan n wat entry pasl nie… thank coz sudi mintak pandangan dari bro

    1. bro…net book bro…
      yg dia mcm laptop tp dia kecik….
      contoh….cube bro google hp mini…

      😉

      oh pasal net book ek… erm ade mase nnt bro wat ek..dah ade beberapa info bro dapat kumpulkan cuma xsempat nk di blogkan je

  6. Salam bro,

    ni datang singgah and tinggal jejak…looks like such an interesting blog..nanti aku datang agik baca taw!

    salam februari bro…

    ~eij – u know who i am right? look at my email add.

    salam ija huhuhuh

    thank coz sudi jejak blog bro nie.. jom mafia huhuhu

  7. oleh itu sy xmau komen d blog bro dah..boleh?…hahahaha tp pasti sy mau memberi pndpt d setiap komen bro

    –>> nk siapkan?.

    .entah la…ikut suka hati la.. tiada paksaan huhu… tp klu leh.. komen la ek

Leave a Reply

Top