Assalamualaikum wbt & salam 1 February

Bosan tul la hari ini, KL & kawasan jajahan persekutuan bercuti pula hari ini.

Nak buat cam mane kan. Menyesal pulak x dok KL cam dulu. Sekurang2nya xde la jeles sangat tengok Anuar Kamaruddin (selaku penulis novel Blog Priasetia) dok bergathering dengan blogger di KL Sentral.

Hari ini 1st February.

So secara automatik senarai pengomen setia blog bro akan menjadi kosong. Rasa cam nak wat “contest pengomen setia blog bro la” ok x??

So bermula dari 1st February, setiap komen anda akan di kira sampai la hujung bulan ini & bro akan memilih pengomen setia bro yang ke-7 (fav number) & ke-11 (suspen sikit) walaupun dalam blog bro just leh view sampai top-10.

Hari ini, bro akan recall semula mane2 perkara yang masih melekat dalam kepala otak bro untuk mereka yang termiss kisah & rapu rapan bro.

***************************************

Bro @ Bangkok, Thailand

Bro sekarang sudah berada di Bangkok, Thailand. Maaf bro xde beli cenderamata untuk u’ll.

***************************************

Bahang F1 bermula

Sejak semalam, beberapa pasukan sudah mengadakan majlis perasmian pasukan masing.

  1. Mercedes GP Petronas
  2. Scuderia Ferrari Marlboro
  3. Vodafone McLaren Mercedes
  4. BMW Sauber
  5. Renault

Bro memang fanatic F1 sejak tahun 1999. Cuma xpernah tengok secara live (tengok tv lagi puas hati sebenarnya). Just tangkap gambar dengan replika saje.

***************************************

FunTube with BroFramestone

Bro hampir 2 minggu menyediakan blog video yang ala2 youtube.

Buat masa sekarang tidak banyak video yang dapat bro hidangkan untuk u’ll. If korang ada permintaan video, boleh request kepada bro.

Bro bercadang nak wat laman ini boleh dilog-in oleh sesiapa yang sudi berkongsi apa2 video dengan rakan2 blogger yang lain.

Klik sini untuk ke laman Video FunTube.

***************************************

Thank Buat Bro Framestone

Baru2 ini ada salah seorang rakan blogger kita membuat entry khas untuk bro.

Waduh, terkejut gak bro coz ianya diluar pengetahuan bro. Selamat sempat belek2 blog dia. Xsangka komen rapu rapan bro memberi kesan yang mendalam kepada sesetengah pihak

Anda boleh ke blog beliau di blog AiSumi.

Thank sangat, bro amat hargai mereka-mereka yang menghargai komen bro di blog mereka.

***************************************

Mengiklan di Blog BroFramestone

Alhamdulillah, sejak blog ini dibuka. Bro sudah mendapat lebih RM100 dari pendapatan menyediakan ruangkan pengiklanan di blog bro (selain pendapatan dari nuffnang)

Bro tengah memperbagaikan ruangan iklan untuk disewa.Termasuk untuk 2 side blog bro.

Anda boleh menghubungi bro untuk mengiklan sama serendah RM0.50

***************************************

Jualan Gelang Kristal (Nak habiskan stok)

Di sini ade 2 gelang kristal bro yang terakhir untuk bro jual pada harga RM20 (harga sebenar RM30)termasuk delivery.

Gelang Kristal BeliBuyJika berminat hubungi bro (komen kat entry ini pun boleh) . Sebab bro cadang nak habiskan sebelum amik stok baru.

Masih terdapat gelang kristal mutiara untuk dijual. Anda boleh usha-usha dulu di BeliBuy @ Broframestone. (if berminat just roger bro ek)