You are here
Home > Uncategorized > Teka Wilayah

17,440,354 total views, 4,209 views today

Teka Wilayah

Bo tengah bosan & ngantuk malam nie, so bro nk kongsi satu pengetahuan Am buat semua yang merasakan diri mereka rakyat Malaysia

Berapakah Wilayah yang terdapat di Malaysia?

Jawapannya :- Tgu bro update kul 12 tghari 8hb Desember 2009

Credit to :- Azizul

**********************************************

Update (maaf terlambat):-

Jawapan : 4 Wilayah

  • Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Wilayah Persekutuan Labuan
  • Wilayah Persekutuan Putrajaya
  • Wilayah CELCOM

Nampak tiada sesiapa pemenangnya he..23x sila cuba lagi di masa hadapan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Teka Wilayah

    1. sket la…pedih nie..ouch ouch…

      –>>
      ehhh….ade ek?..kamu ngan sape yerp?…hehehe =p

      he..23x cam teu ek bunyi terase huhuhu

  1. pooh tawu2…
    hihihihi

    3 kot~

    knpe ade kot ek… he..23x jawapan pooh pun tidak hangat… sila usha jawapan sebenar di blog bro ek

  2. Erk. Gambar tu bkn jawapan ke bro??? 3 jek wilayah kan.. Haha.. Kan?? ;p

    he..23x he..23x jawapan anda… teeetttt tidak hangat…jawapan dah bro post dlm entry..usha la ek

    1. Alaaaaa.. Ape laa bro niii.. Itu jawapan ke jawapan??? Hahaha.. Tekak tekik ek??? Awat tak habaq.. Saye blh bg lagi 10 wilayah kat bro.. ;P

      la… kamu ingatkan ape ek he…23x xde pulak yg nk bertanya huhuhu…. meh bak lg 10 wilayah…leh kongsi kat sinie

  3. wilayah persekutuan kuala lumpur
    wilayah persekutuan labuan
    wilayah persekutuan putrajaya

    wahh compiden je dak cila nih..hihihi

    he..23x betul2 confident je die jawab…ops masih xtepat lg jawapan anda

    1. huhh wilayah celcom watper..konon la wilayah..tp kdg2 cam harremmm jgk networknye..kn kn kn?

      he..23x mmg harrem pun huhuhuhu tp nk wat cam mne kan.. celcom je yg ade..malas nk tukar line len

    2. celcom kn bebaloi2..leh ber’fb’ sampai lebamm..nk tido pon leh update sts..nk g toilet pon leh update tuuu..ahahaha jgn marah..larikkk laju2!!!

      he..23x cam perli bro je.. tau la bro sentiasa update status tiem nk tido n dalam toilet he…23x jom ajak member berfacebook guna sms

  4. satu saja…
    apapun
    Tgu bro update kul 12 tghari 8hb Desember 2009.. hehehe..

    satu ek… eh nie mesti dah lame xamik tahu ek he..23x ok jawapan yang sebenarnya sudah di siarkan..usha update ek

    1. ehhh yg keempat tu akak sangsi la… sapa yg iktiraf tu… pengguna bernombor 013 & 019 ker..

      he…23x nie soalan melawak je la kak he…23x ish jgn la amik serius gitew

Leave a Reply

Top