July 4, 2020

Video Maharaja Lawak Minggu Ke-5

Malam ini

Maharaja Lawak Minggu ke-6 di Astro Warna tanpa kelibat Jihan.

Tetapi masih mengekalkan Amir & juga Man yang masih menduduki tangga terbawah.

Jozan masih lagi berada di atas, mengatasi pesaing xde la seberapa dekat mereka iaitu Nabil & juga Sepah.

Malam ini kita tengok siapa yang akan disingkirkan.

Bro taruhkan Man akan tersingkir pada minggu ini.

Amir pula macam ada harapan untuk bertahan minggu ini. Apa-apa pun boleh terjadi pada malam ini.

Di sini Bro tempek video Gelangang Maharaja Lawak Minggu ke-5 yang bro amik dari laman 1tube.my dah ramai blogger upload video kat sane. Bagus-bagus..!!

 

 

If xleh nak view, klik sini.

Dalam masa yang sama ada beberapa video yang menarik untuk bro kongsikan kepada anda:-

Bicara Bro : Masih belum terlintas nak langgan pakej Mustika. Hope ramai la yang rajin upload kat youtube atau 1tube.my

Minggu ini bro berada di KL & juga seremban. Cadang nak perkena Dessert from MyHoneyMoon

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

18 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke-5

    1. Bro pun xtengok.. nk tgu orang upload je nie huhuu

      jatuh la.. jatuh la he..23x bro nk lastik bg jatuh nie

      bro besa la.. power kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *