17,169,052 total views, 2,572 views today

Ditemukan Taufik & Hidayah

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
Sumber dari Kosmo!
Sumber dari Kosmo!

Hanya cerita rekaan. Jangan kaitkan dengan gambar di atas

Perbualan antara 2 lelaki

L1 : Awak hensem la… sejuk mata memandang
L2 : La kenapa pulak
L1 : xde ape, tapi suka la pandang awak… hensem, muka menarik & body pun boleh tahan

L1 : Awak nak manja2 dengan kita x?? Sunyi la
L2 : Ko gile ape.. Gay ke??
L1 : Ala, awak bukan gay ke… sunyi nie

L2 : Maaf, aku tak berminat. Terima kasih. Moga kamu diberi taufik dan hidayah oleh Allah untuk sedar apa yang kamu buat ni.
L1 : Saya nak Taufik sahaja. Hidayah kan perempuan hahaha

Cerita sengal ini dipetik dan diolah dari entry di blog Zara.

p/s- cite di atas tue pernah terjadi pada diri bro… tang bawah tue kutip dari blog Zara.

**************************************

Teka teki malam tadi, bro dah publishkan jawapannya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Ditemukan Taufik & Hidayah

  1. pooh

    klu mcm tue bro..
    pooh nk yg hidayah tue….
    hikhikhik..

    msti somel kn2
    i like~

    he..23x sape hidayah tue ek he…23x amk2.. tambah2 kan lagi

  2. Haha.. Bro.. Penah ek??? Maknany mst bro ni hensem, muka mnarik dn body boleh tahan.. Haaaa.. ;p

    ~ saye nak taufik hidayat.. men badminton tu.auww.. comel.. 😉

    he..23x teu org ckp..tp bro sebenarnye….. ala malu la nk bgtau huhu

    tue hidayat la… bukan hidayah

  3. Org2 macam tu..boleh berubah kalau dia nak berubah..nazz pernah mase kat uitm dulu..sorang lelaki ni yg berperwatakan pompuan..dan dia ade kekasih lelaki..bila kekasih lelaki ni kira curang ar ngan dia..dia nekad berubah jadi lelaki sejati..alhamdulillah..dan dia dah ade kekasih pompuan sejati la..

    he..23x kire die dah jumpe la hidayh n taufik die tue

  4. hehehehe sian kamu…sian sungguh dulu…tapi lawak wooo…hehehe
    adehh nk wat cam ne akhir zaman kan bro

    –>> hoh mongok…=p

    he…23x nk wat cam mne kan

  5. mm, lawatan muhibah ke blog anda, bgus isinya, cam mamat kool, haha, berminat gak nak join contest..ak bdak baru bljar..juz started blogging..tjk ajarku sifu..

    he…23x sape mamat kool…?? xnmpk pun (sambil wat aksi pandang kiri kanan)… oh baru berblog ek..welcome to da club..

    masih boleh je nk join contest masih terbuka… mana tahu dari contest nie leh mencari rakan2 blogger or dpt mempromote blog mu…sape tahu kan…

  6. lusyah lusyah

    mne de lucah la he…23x bace betul2 (dengan fikiran positif) he..23x

  7. laa..xtau pon psl teka teki tu..huhula xtau ke…

    maaf la bro post belah malam… pg dah kuar jawapnnya

  8. hehehe~
    nak hidayah je budak aritu~
    sumpah memang sengal~
    rasa nak lempang laju2~~

    he…23x zara selamat nama mu bukan hidayah kan he…23x lempangkan je la…. xlaju2 pun xpe..asalkan 120km persaat pun ok

  9. kalu ad pengalaman…
    maksudnye bro ad unsur jambu si situ~haha

    ^_~

    he..23x ade ke bro ckp bro jambu he..23x nk wat cam mne.. ramai lelaki yang xlelaki terpikat huhuhu

  10. ahbang..ahbang ni hensemla.. tumphang lalu ahbang… eww.. goli.. tapi time polis datang.. mak aiihh.. pecut cam jantan.. tak bleh blah la..

    he..23x ahbang mane la yg die maksudkan nie ek

Leave a Comment