17,169,059 total views, 2,579 views today

Hantar Ku Pulang

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Sekadar cerita rekaan. Tiada kena mengana dengan yang mati, (yang hidup mungkin kot).

Dah lama bro xmerapu rapan di blog. Nie maknanya bro tengah kebosanan.

Perbualan antara suami isteri (yang xkahwin jangan gatai2 nk follow)

Mak : Hantar saya balik ke rumah mak bapak saya
Abh : Awak gila apa, mak bapak awak mana ada dah

Mak : habis tue hantar saya balik ke rumah mak bapak mertua saya
Abh : Awak mmg dah gila, nie bukan rumah mak bapak mertua awak ke??

Credit picture : KampungRison.

************************************

Bro masih mencari sesiapa yang berminat nak join contest yang bro jalankan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Hantar Ku Pulang

  1. hantarlah saya ke hospital bahagia. biar saya bahagia disana. HAHAHHAA :p

  2. Bro~
    hantar ku pulang ke kampus selatan~
    huwaa~

  3. hantar shaye ke rumah adik bro. MIAHAHAHHAHA.

  4. Jangan hantar saye pulanggggg!!! Saye nak duk sini jek.. Muahaha.. ;p

  5. hahaha…pening bini dia..hehe..

  6. Cik Akma

    wakakaka. hantar sy balik umh makkk skrg! (dlm novel slalu ade) hahahaha 😀

  7. pooh

    bro..
    cepat antaq pooh blk umah…
    dh windu sama mama n abah…
    huhuhuhu~

  8. sorry bro,
    lama tak jenguk blog bro ni

  9. ala kalo dpt wife satu kampung..tak yah antar..blik je jln kaki sendiri je..

    he…23x tue pun if wife dok kampung la.. klu dok bandar cam mne he..23x tp xbaik mintak dorg suruh balik sendiri… sian dorg

  10. hahahahaha….

    kalau yg xkahwin nak ikut jgk boleh? hehe.. :-p

    he..23x klu yg xkhwin nk ikut boleh je..xsalah… tp jgn dok satu rumah sudah

  11. err.. tak faham? apakah sb ije x kawin lagi? uhu

    he..23x xperlu la nk memahami huhuhu… krng makin byk yg xdifahami

  12. hahahah…lawak2..

    lawak ek… mne de lawak sgt pun kan he..23x sekadar imaginasi bro je tue

  13. kiz

    Eh,…

    hahaha,klakalah

    gelak je die kan he,…23x nie rapu rapan je sebenarnya

Leave a Comment