17,169,049 total views, 2,569 views today

Gantung Stokin

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Mery  Chrismassu (sebutan pelat salah satu watak anime)  kepada mereka yang menyambutnya.

Happy Holiday buat mereka yang baru nak merasa hari cuti di hujung tahun (khas buat mereka yang tidak dapat nak claim baki cuti tahunan mereka).

Direct to the point. Hope malam tadi xde la yang gantung stokin kot2 Santa Claus datang nak bagi hadiah.

Tapi kalau gantung stokin bawah kipas nk bg kering tue xpe (darurat namanya kan)

Tapi mana la tahu kan kot2 ade yang dapat hadiah kan…

So di sini bro nak bagi hadiah pada yang bertuah. Sape yang bertuah..?? Oh nak jugak ek..!! Ops bro dah ada siapa yang layak untuk menerima hadiah.

Ops bukan bro yang pilih… Tapi blogger2 yang sudi mengundi mereka yang layak menerima hadiah dari contest bro sebelum ini.

Senarai pemenang contest bro:-

1- Schult
2- Eazy Izzuddin
3- Cila

Pengiraan undi secara tulus menggunakan SPSS (ada x yang xtau ape bende nie) Insya’lah nest week hadiah akan di post kepada pemenang2..

Bagi yang kurang berjaya.. Doakan tahun depan terbuka pintu hati bro untuk wat contest lagi ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Gantung Stokin

  1. selamat bercuti… click ur mas… bosan2 singgah le..

    Jom Twitter

    ajak twitter ek… xberminat sgt la

  2. gantung stokin sbb x kering..hahah. keliru santa nanti :p

    ~selamat buat contest lagik..hehe

  3. nak ayam turki boleh??
    tanak stokin gantung!
    hahaha 🙂

    jgn kate ayam turki.. itik gantung pun bro boleh bg…. nk x he…23x

  4. spss?…ahakz….
    uhukz…..jgnla bro gantung stokin bro…

    ala gantungkan je la huhuhu

  5. gantung guni la dpt adiah besar sket

    ops gantung guni.. santa claus pun boleh bankrupt

  6. bro santa…saye da gantung stokin..^ ^

    he…23x copatnye gantung stokin… nie stokin besar ke kocik ek???

  7. huhu
    hepi holiday~~ ;p

    happy holiday

  8. Kalau gantung stokin yang sudah dipakai, bukan kata Santau Clause, satu rumah pun boleh pengsan.

    lame xnmpk die dtg blog teman ek.. kalau stokin seminggu pakai xdibasuh n digantung.. confirm sume pengsan dah xbagun2 dlam rumah tue

  9. Wahhh.. Gune SPSS??? Wakaka.. Dasat laa bro.. Mcm dok wat research plak SPSS bagai.. Hahaha.. ;p

    ~ congrats pada pemenang.. 😉

    he…23x nk memudahkan penyemakan…elok guna SPSS..blog bro xmampu nk wat system poll yang kite leh detect sape yang mengundi by click kan…

    xkisahla..asalkan pemenang kite dah ketahui.. insya’lah tahun depan ade lg contest bro akan wt

  10. huh..gantung bawak kipas..mestila bau2 tu dibawa angin..

  11. kalau la ada org kasi zW adiah Blackberry bold xmas ni ekekekke….

  12. hepi holiday..

    happy holiday nazz huhhuhu

  13. kotobian tadau christmas!
    hik2 =)

    apa itew

  14. bro gantung je stokin yg 1taun x basuh huhuhukk

    stokin sape yg 1tahun xbasuh tue ek

  15. kalau ada lipas dalam stokin mcm mana??

    klu ade lipas tue.. padan muke santa la ek

  16. wakakakka.. ye shaye sering mggunakan spss. tapi mengira undi guna spss tu dah melampau WAKAKAKAAK.

    nape nak cari min undian ke ?

    hikhik

    ada byk gunanya SPSS bukan takat cari min je.. mesti berlajar spss xhabis la nie ek he…23x

  17. Salam Perkenalan Dari BOM321

    bom321.blogspot.com

    salam kenal juga dari BroFramestone

  18. aik ! nape ekino tak join neh ?..

    taw2 dah ada pemenang ! adeeeh!

Leave a Comment