You are here
Home > Uncategorized > BroFramestone Noty

17,443,689 total views, 2,900 views today

BroFramestone Noty


He..23x ada sesiapa di sini meminati kartun “Happy Tree Friends” ?

Betul2 lawak brutal diketengahkan. Sesuai untuk tontonan 18 tahun ke atas. Patut la tidak disiarkan di TV. Kalau x confirm Ben 10 xleh carik makan.
Xde topic pun untuk dibincangkan di blog bro, cuma lately bro tiada mood nak update blog. Mahu berherat seketika dari dunia blogging.

Cuma bro nak tanya u’ll la kan… Bro nie Noty x..?? Coz kekadang nampak cam komen bro di blog u’ll agak melampau tp x semelampau “Happy Tree Friends”

Anyway,

Website Kedai Online Bro hampir 80% sempurna. Bro harap u’ll leh bagi sedikit komen mahupun pandangan mengenai website tersebut (xde la segempak mana pun)

Jika ada yang berminat nak beli or order, boleh hubungi bro ek… Maaf bukan nak mengoda, Cuma nak berniaga (ops… cam nk perkena kopi janda secawan)

************************

Selamat pengantin baru buat Liana Adeq & Sham. Sorry xdapat datang. Anyway thank untuk kad. Moga berkekalan ke anak cucu.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “BroFramestone Noty

  1. Hahaha.. Bro mmg sgt notti.. Laaa.. Baru tau ke. Hehehe.. Tapi tu maknenye bro care kat adik2 bro yg comel2 dn kacak2 belaka ni.. Hehehe.. Kan? Bro kan peramah dn friendly.. 😉

    he…23x ye ke bro mmg noty…xtau pun he…23x (sambil wat aksi golek2)

    mase bile bro care dgn adik2 bro.. asik kne injet kat punggung je

  2. bro mmg notypun.. kawen cepat..!! hehe..
    tapi saya suka.. bro pemarah orangnya..
    ops silap..
    bro peramah orangnya..

    he…23x noty sgt ek…cepat la pinang bro.. baru cepat kahwen huhuhu ops bro peramah ke.. mase bile ek huhuhhu

  3. noti? biasa je bro.. huhu
    Happy Tree Friends! Favourite wa dulu.. haha
    org yg tengok cite ni 10 episode straight leh mental la… seyes. sbb tu tontonan untuk 18 atas jek…
    bile wa sdeh, wa tengok.
    leh keraskan hati skit.
    huahuahua~

    he…23x bro tgk satu episod pun leh teringat n gelak sorg2 sebelum tgk next episodnya he…23x

    keras hati.. xperlu la keras hati… bersihkan ati lagi bagus tau.. baru la hidup tenang even ade org cari pasal dgn kite

Leave a Reply

Top