Spender
Credit to Sue

Takkala musim hujan menimpa, pasti ada yang terlupa.

Rasanya cukup la cerita mengenai wiper terbang di musim hujan. Nie bro nak buka cerita yang ada kaitan dengan musim hujan.

Dalam musim2 hujan nie, elok la kita ingat mengingati ek

Bro faham semua orang bz, harapkan weekend je untuk berehat (itupun kalau xkerje la kan) Tetapi jangan jadikan ianya alasan untuk anda mengumpul sebakul mahupun berbakul2 baju korang untuk seminggu tue.. (pepaham je la, harap hujung minggu je ade masa free untuk membasuh)

Lagi2 la musim hujan nie, gamaknya 2-3 hari baru kering. Itu pun kalau time jemur xbasah balik la.

Nak hantar dobi, ade sesetangah orang tue dah sebulan lebih xdapat gaji. (Dengar cerita 23hb nie gaji masuk)

Dan yang penting,

Pastikan stock2 dalaman anda mencukupi. Jangan kitar semula sudah. Berkepam nanti, habis berbau korang punya. Sume kuman virus pun leh datang (termasuk la selsema “burung” he..23x)

Jemur je dalam rumah or buh bawah kipas. Asalkan kering sudah

Jangan pula dah seminggu korang buat cam dalam pic di atas sudah la ek. bikin malu sama jiran sebelah rumah je

Tertibe teringat satu entry di blog lama bro yang bertajuk “Korang Perasan X Seluar Dalam Korang Tue….??“, ada masa usha la ek.

p/s- tahniah buat adik2 yang mengambil result UPSR pagi ini

Buat Duit Dari Mudah.com

Ada bisnes, tapi tak berkembang
Ada barang, tiada sambutan
Ada blog bisnes, tiada pengunjung
Ada Keinginan, cuma tiada tempat untuk mencuba

Meh cuba ubahkan nasib dan rezeki anda dengan Panduan Buat Duit Dari Mudah.Com