You are here
Home > Uncategorized > Underwear Out Of Stock

17,425,018 total views, 6,839 views today

Underwear Out Of Stock

Spender
Credit to Sue

Takkala musim hujan menimpa, pasti ada yang terlupa.

Rasanya cukup la cerita mengenai wiper terbang di musim hujan. Nie bro nak buka cerita yang ada kaitan dengan musim hujan.

Dalam musim2 hujan nie, elok la kita ingat mengingati ek

Bro faham semua orang bz, harapkan weekend je untuk berehat (itupun kalau xkerje la kan) Tetapi jangan jadikan ianya alasan untuk anda mengumpul sebakul mahupun berbakul2 baju korang untuk seminggu tue.. (pepaham je la, harap hujung minggu je ade masa free untuk membasuh)

Lagi2 la musim hujan nie, gamaknya 2-3 hari baru kering. Itu pun kalau time jemur xbasah balik la.

Nak hantar dobi, ade sesetangah orang tue dah sebulan lebih xdapat gaji. (Dengar cerita 23hb nie gaji masuk)

Dan yang penting,

Pastikan stock2 dalaman anda mencukupi. Jangan kitar semula sudah. Berkepam nanti, habis berbau korang punya. Sume kuman virus pun leh datang (termasuk la selsema “burung” he..23x)

Jemur je dalam rumah or buh bawah kipas. Asalkan kering sudah

Jangan pula dah seminggu korang buat cam dalam pic di atas sudah la ek. bikin malu sama jiran sebelah rumah je

Tertibe teringat satu entry di blog lama bro yang bertajuk “Korang Perasan X Seluar Dalam Korang Tue….??“, ada masa usha la ek.

p/s- tahniah buat adik2 yang mengambil result UPSR pagi ini

Buat Duit Dari Mudah.com

Ada bisnes, tapi tak berkembang
Ada barang, tiada sambutan
Ada blog bisnes, tiada pengunjung
Ada Keinginan, cuma tiada tempat untuk mencuba

Meh cuba ubahkan nasib dan rezeki anda dengan Panduan Buat Duit Dari Mudah.Com

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Underwear Out Of Stock

  1. walawei…ahaks…
    sekarg den paham nper beria2 tul nak gbo nih!!!ngeh3x..

    he..23x dah tau ek…senyap2 sudah he…23x dah la comey2 je dlm gmbr tue…nk satu leh he…23x mesti xleh kan..so baik amik gmbr tue nk abadikan dalam blog nie

  2. ahaks.. musim hujan skg ni.. kan tak berbasuh baju tu kan.. kalau basuh pun, cam tak sempat kering, nnt berbau plak.. 😛

    he…23x musim hujannie..jemur bawah kipas je la gamaknya… nk wat cam mne kan…. yg penting utamakan yg kecik2 dulu ek

  3. giler r sedai gitu spender…kang org amek bawak g bomoh sesia jerp…wahai wanita2 n gadis2 d luar sana..menyidai spender begini amatlah bahaya….haihhhh

    he…23x klu comey n sedap…leh la bomohkan.. klu muke pun cam pintu pagar xpayah pun xpe

  4. jln2 cr blog…t’jumpa spender laksss

    cet….alasan tersinggah coz terjumpe spender ek.. eh awak bukan owner spender nie kan

    anyway thank coz sudi jejalan n drop komen kat entry bro

  5. laju je bukak blog bro nih pas nampak tajuk underwear..haha cam dpt agak lak gambo nih nk kuar..sbb smlm dpt emel psl gambo nih..haha giler byk cepentot..leh bukak kedai cotton shop..

    he…23x laju je die ek… bro je yg reply komen kamu lambat he…23x

    oh gambar ini dh byk tersebar ek..sape la empunya ek… klu comey…nk gak berkenalan he…23x tp nk wat bini?? jauh sekali… xlayak…xpasl2 spender bro pun die jemur cam tue nnt

    oh nama die cepentot ek.. baru bro tahu

    1. haha tatau la sape empunye..ade gak org cmtuh kn..skalik kne mandrem baru tauu..

      kalau comey cun bro pun teringin nk mandrem.. kamu jgn gatai2 wat cam teu pulak.. krg bro mandrem kamu nnt

  6. ya Allah! apehal minah ni sumpah tak malu? gantung dekat pagar DEPAN pulak tu!
    bukankah share pagar dengan jiran sebelah? T____T
    (tak fahamlah manusia neh.tak faham betol)

    he…23x sebab die xmalu la… gamabr tuuuttt die tersebar di internet he….23x

  7. er.. mental bebudak umah tu betoi ke xbetoi. meh aku nak g basuh sekor2. xtehu malu heh. epps. aku nampak sotong pun ada duk!

    he…23x entah la… bro xtau dorg betui ke xbetui… he..23x mahu basuh sekor2 ke or basuh sehelai2 he..23x

  8. Eeeeuuuwwww!!
    x snoheng btol org yg amek pic nih..
    dan bertambah2 x snoheng org yg menayang2 itu..
    huhu~

    he…23x nk wat cam mane kan… dorg amik pic tue pun sebab sakit hati dgn jiran2 die la…. yg menayang2 pulak tue xtau la…mybe dah besa kerje kat pasaraya kot

  9. Salam bro frame..

    wahaha.. dasat tu.. memang memalukan jugak lah.. ish2.. yg si jiran ni pun satu.. saje nak uat malukan jiran dia plak.. adeh.. pengajaran ni.. berhati dengan jiran2 juga.. wahahaha.. (^__^)

    nie kes jiran skit hati la…teu yg die tangkap gambar tue… sila la hormati jiran anda… leh tayang2 pulak..

    klu bro la kan..dh hilang dah sehelai dua bro amik bwak g jumpe bomoh

  10. Hahaha.. Tak aci laa camni.. Sume spender pompuan jek.. ;p

    xaci apenye…dah kesnye perempuan yg sidaikan… xkan ade terselit yg laki punye…. xpasl2 pelik la pulak kan he…23x

    1. xpe2… nie entry tahun lepas punya….

      feez pun xkenal bro time tue huhu… bro dapat dari facebook huhuu

    2. he..23x support ape ek he..23x support spender ek… he..23x saiz berape n nk warne ape huhuhu

      ade entry terbaru dari bro… layan

Leave a Reply

Top