Assalamualaikum wbt & Salam Kesejukan

Just nak berkongsi cerita takkala seluruh negara tengah berdepan dengan musim hujan & banjir di beberapa kawasan kecuali kawasan tinggi.

Just on D way balik td, besala hujan lebat kan.. bro drive agak pelahan dari biasa (tapi meter kereta tetap tunjuk 0 km/j) bertemankan lagu dari Matchbox Twenty.

Dalam keslowan bro itu, ade la pulak satu kereta lagi slow dari bro. So bro nie kan permandu yang berhemah gitew. tertibe ade satu bende melayang ke cermin kereta bro. Sekali tengok cam kenal je

Adakah itu wiper? Tapi milik siapakah wiper itu.

Bila hujan agak slow, bro memotong kereta depan bro. Sesambil tue usha la cermin pandang belakang. Dan ternampk kereta itew sedikit pun tidak mengunakan wiper.

Bila diperhatikan wiper sebelah pemandu dah tercabut he…23x

p/s- pastikan wiper anda dipasang dalam keadaan sempurna di musim hujan ini. Anda mampu mengubahnya.

Buat Duit Dari Mudah.com

Ada bisnes, tapi tak berkembang
Ada barang, tiada sambutan
Ada blog bisnes, tiada pengunjung
Ada Keinginan, cuma tiada tempat untuk mencuba

Meh cuba ubahkan nasib dan rezeki anda dengan Panduan Buat Duit Dari Mudah.Com