April 20, 2024

Scott’s Gummies dengan Multivitamin Berperisa Mangga

Scott’s Gummies

Scott’s Gummies dengan Multivitamin kini boleh didapati dalam perisa mangga, menyertai rangkaian perisa sedia ada seperti perisa Epal dan Tropika.

Scott’s Gummies dengan Multivitamin (diperkaya dengan Vitamin A, B6, C, D, E dan Zink) dirumus khas untuk kanak=kanak berumur lima tahun dan ke atas.

“Apabila bercakap tentang makanan atau vitamin, kanak-kanak agak memilih kerana mereka biasanya mempunyai pilihan rasa tertentu. Oleh itu, kami memastikan Scott’s Gummies dengan Multivitamin memberi manfaat mikronutrien yang penting pada tahap optimum kepada kanak-kanak dalam perisa menarik yang sesuai dengan cita rasa mereka,” – Bryan Wong, Pengurus Besar Kluster di Haleon MSB & Indo-China.

Pengurus Besar Kluster di Haleon MSB

Berdasarkan IQVIA, Scott’s ialah jenama nombor satu di Semenanjung Malaysia bagi Kategori Makanan Tambahan Kesihatan Kanak-Kanak dan Vitamin C (Kanak-kanak). Scott’s ialah jenama warisan yang lama, terkenal dengan rangkaian emulsi dan DHAnya.

Scott’s bekerjasama dengan Watsons Malaysia dalam usaha menjadikan produk Scott’s mudah diakses oleh pengguna di seluruh negara. Pengguna akan menikmati diskaun istimewa apabila mereka membeli-belah untuk rasa baharu Scott’s Gummies dengan Multivitamin daripada Watsons.

Selain itu, pengguna yang membuat pembelian RM100 dan ke atas akan menerima hadiah selimut bercorak buaya. Promosi eksklusif ini bermula hari ini, 15 September 2022 dan akan berakhir pada 26 Oktober 2022.

Sempena pelancaran itu, sumbangan akan diberikan kepada Smile Train, sebuah organisasi antarabangsa yang menyediakan pembedahan pembetulan untuk kanak-kanak yang dilahirkan dan/atau hidup dengan sumbing bibir dan lelangit.

Bahagian kedua acara itu menampilkan musim terbaru rancangan permainan realiti popular ‘Generasi Z’ Musim ke-2 dan ‘The Z Power’ Musim ke-3, di mana kanak-kanak berumur antara 11 dan 13 tahun bersaing dalam pelbagai aktiviti yang mencabar mereka dari segi fizikal dan mental bagi mengukuhkan kemahiran asas mereka.

‘Generasi Z’ yang dihoskan oleh Harris Alif akan disiarkan pada hari Ahad, 18 September 2022, 7:00 malam manakala ‘The Z Power’ yang dihoskan oleh Owen Yap dan Jordan Sen akan disiarkan pada hari Sabtu, 17 September 2022, 9:00 malam di TV3 dan 8TV.

Scott’s Gummies Mangga

Scott’s Gummies dengan Multivitamin dalam pelbagai perisa boleh didapati di semua farmasi utama, ia dijual pada harga runcit yang disyorkan RM46.50 untuk satu botol berisi 60 biji atau RM12.60 untuk satu pek 15 biji.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *