February 22, 2024

Giveaway 2 Telefon Pintar Neffos X1 Lite Buat Pembaca Blog Bro Framestone

Giveaway Neffos Malaysia X Bro Framestone
Ada berita baik buat pembaca setia blog Bro Framestone, dimana Bro akan mengadakan giveaway dengan kerjasama dari Neffos Malaysia.

Seperti yang anda sedia maklum, tahun ini Neffos telah memperkenalkan 3 telefon pintar dibawah X-Series yakni Neffos X1, X1 Max dan yang terbaru X1 Lite dengan harga mampu milik.

Kesemua model ini tampil dengan fungsi nyah-kunci menggunakan pengimbas cap jari sepantas 2 saat.

Neffos X1 Lite Dengan Harga Mampu Milik Tanpa Jejaskan Kualiti

Neffos X1 Lite

Neffos X1 Lite walaupun hadir dengan spesifikasi lebih rendah berbanding ahli keluarganya yang lain, ia tidak menjejaskan kualiti yang sedia ada dalam X- Series.

Berasaskan Android 7.0, membolehkan Sistem Operasi NFUI (Neffos User Interface) 2.0 berinteraksi lebih lancar pada X1 Lite pada pengguna.

Rekaannya tidak jauh berbeza dengan Neffos X1, bagaimanapun X1 Lite menampakkan rekaan dwi-lengkung pada bahagian belakangnya untuk memudahkan pengguna mendapat gengaman yang kemas ketika menggunakan ia dengan sebelah tangan.

Badannya diperbuat dari plastik menjadikan beratnya hanya sekadar 138g.

Neffos X1 Lite

Masih mengekalkan ciri nyah-kunci sepantas 0.2 saat menggunakan fungsi finger print.

Tidak lupa juga PDAF (phase-detetction auto-focus) yang juga sepantas 0.2 untuk memastikan anda tidak terlepas mana-mana detik penting ketika mengambil gambar.

Dimana kamera utamanya didatangkan dengan sensor 13MP f/2.0 dengan sokongan PDAF dan dual-tone LED flash. Manakala kamera hadapan 5MP dengan sokongan lensa sudut lebar 84-darjah bagi memudahkan anda mengambil selfie beramai-ramai.

Neffos X1 Lite ditawarkan dalam satu versi (2GB RAM + 16GB) dengan 2 pilihan warna (Cloudy Grey & Sunrise Gold) pada harga RM499 dengan 2-tahun warranty!

Menarik bukan? Pasti anda teruja untuk memilikinya.

Oleh itu, Bro ingin mengadakan giveaway untuk membolehkan anda memenangi telefon pintar Neffos X1 Lite yang ditaja oleh pihak Neffos Malaysia.

Bukan satu, tetapi dua biji telefon pintar Neffos X1 Lite untuk anda menangi.

Giveaway Neffos X1 Lite X Bro Framestone

Giveaway Neffos Malaysia X Bro Framestone

Giveaway ini akan berlangsung dari 17 Oktober hingga 27 November 2017 dan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

Giveaway akan diadakan di Facebook Page – Broframestone In D’ House dimana anda dikehendaki Like, Komen & Share artikel berkenaan Neffos yang akan dikongsikan disana.

Terdapat 3 artikel yang perlu anda Like, Komen & Share dimana 1 artikel akan dikongsikan pada setiap minggu.

Apa yang anda perlu buat?

  1. Pergi ke Facebook Page –Broframestone In D’ House setiap minggu.
  2. Like, Komen & Share post mengenai artikel berkaitan Neffos.
  3. Share artikel berkenaan di facebook anda (pastikan post diset kepada public) dengan menyertakan hashtag #Neffos #Reliable #Stylish #TPLink #NeffosXBroFramestone
  4. Komen Video Post Ini dengan melengkapkan penyataan ini, “Neffos X1Lite ………….. (tidak lebih dari 10 patah perkataan)” dan tag 2 rakan anda.
  5. Pemenang akan dipilih berdasarkan mereka yang telah melengkapkan kesemua arahan yang diberikan pada setiap minggu. Jika ada lebih dari 2 pemenang, keputusan akan dibuat berdasarkan komen yang ditinggalkan.

Semoga Berjaya ;)

Diskaun Pembelian Telefon Pintar Neffos X-Series Buat Pembaca Blog Bro Framestone

Kalau rasa tak sabar sangat untuk memiliki Neffos X1 Lite, anda boleh terus membelinya secara online di Shopee – https://goo.gl/6KDvGN dan sertakan promo kod ini “ILOVENEFFOS” untuk menikmati diskaun sebanyak 10%.

Untuk melayari Neffos X-series yang lain pula seperti X1 dan X1 Max, anda juga boleh menggunakan promo kod yang sama iaitu “ILOVENEFFOS” melalui link ini: https://goo.gl/He1LBh untuk menikmati diskaun 10% juga.

Disertakan senarai produk yang boleh anda miliki melalui tawaran istimewa ini:

Giveaway Neffos Malaysia X Bro Framestone
Dah ada yang berkenan? Terus buat pembelian melalui link yang diberikan di atas.

Untuk panduan membeli, sila rujuk pada gambar rajah ini (Pastikan anda mengikuti step yang dinyatakan, supaya anda tidak terlepas nikmatinya pada harga diskaun):

Diskaun Pembelian Neffos di Shopee

Tawaran ini sah sehingga 30 November 2017.

Hanya untuk 30 pembelian pertama. Apa lagi, dapatkan Neffos X1 Lite, X1 & X1 Max sekarang…!!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

22 thoughts on “Giveaway 2 Telefon Pintar Neffos X1 Lite Buat Pembaca Blog Bro Framestone

  1. Qiss dah join tapi tak pandai buat ayat.haha nak la handphone. ciri dia hebat gila kot. kamera selfie lawa dak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *