February 25, 2021

HiBaby.TV – Komuniti Streaming & Hiburan Online di Malaysia

HiBaby.TV - Malaysia's Community Online Streaming ,& Entertainment Platform
Bosan ketika online?

Kini, tidak lagi dengan adanya HiBaby.TV yang merupakan komuniti online yang menawarkan platform hiburan dan streaming yang baru dilancarkan di Malaysia.

HiBaby.TV menawarkan pengalaman interaktif atas talian, dimana anda boleh berinterkasi dan berbual bersama hos sekaligus mengambil bahagian bagi meningkatkan online profil mereka.

Anda juga boleh bertemu kawan baru, hargai hos dengan memberi hadiah virtual kepada mereka.

Tidak mustahil ianya menjadi salah satu platform untuk anda berinteraksi secara langsung, dengan host HiBaby.TV dan artis kegemaran anda.

HiBaby.TV menampilkan kandungan yang menarik dan popular. Dari makanan, pelancongan, kebudayaan, sukan dan kecergasan tidak lupa juga peniagaan dan isu semasa di Malaysia.

Anda juga boleh dapat mengetahui mengenai berita dan acara terkini di HiBaby.TV

Terdapat juga beberapa peraduan diadakan untuk membolehkan anda memenangi hadiah-hadiah yang menarik.

HiBaby.TV - Komuniti Streaming & Hiburan Online di Malaysia
(Peraduan terbaru di HiBaby.TV – Jangan lepaskan peluang untuk sertainya).

Di HiBaby.TV, ia merupakan platform untuk streaming video atas talian (online video streaming) yang memaparkan kandungan secara langsung (live content) dari beratus hos dari seluruh Malaysia (Mungkin juga hos dari negara lain).

Anda boleh menikmati pop tunes terkini, dalam masa yang sama pilihan terbaik yang dipilih oleh hos sendiri. Ada kalanya anda berpeluang mendengar lagu yang dinyanyikan bersama oleh hos.

Ditubuhkan oleh sekumpulan individu bersemangat dari seluruh Malaysia, Hong Kong, China, Taiwan dan Asia Tenggara.

Sekiranya anda mempunyai personaliti yang menarik, berbakat & cantik, apa kata anda tampil ke hadapan menyertai HiBaby.TV sebagai hos.

Mana tahu, ianya menjadi platform untuk mengetengahkan bakal anda sebagai hos.

HiBaby.TV vrsi Mobile di Google Play Store
HiBaby.TV juga hadir dalam versi mobile, dimana anda boleh muat turun di Google Play Store dan iOS App Store (akan datang).

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman facebook www.facebook.com/myhibabytv atau daftar sebagai ahli di http://hibaby.tv/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “HiBaby.TV – Komuniti Streaming & Hiburan Online di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *