April 19, 2021

OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales Pada 8-10 Julai 2015

OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales
Sempena Ramadhan Al-Mubarak dan Hari Raya Aidil Fitri tidak lama lagi, OMGFest Ventures akan menganjurkan OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales pada 8-10 Julai 2015.

Ianya akan diadakan di Dewan Kristal TM Convention Centre, Menara TM Bangsar, Kuala Lumpur dari pukul 10 pagi – 6 petang.

OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales

Kenapa dinamakan sebagai OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales?

Ini kerana bazaar kali ini turut disertai oleh artis-artis ternama, antaranya Dato’ AC Mizal, Dato’ Aliff Shukri, Mila Jirin, Iffa Raziah, Zarina Zainuddin, Enot, Catriona Ross dan Zureda.

OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales

Pelbagai jenis produk akan dijual disini terutamanya untuk melengkapkan persiapan hari Raya Aidil Fitri seperti tudung, jubah wanita & lelaki dan lain-lain lagi.

Dijangkakan sebanyak 50 “top vendor” akan terlibat sama dan menawarkan harga jauh lebih rendah dari harga di pasaran.

Menurut Pn. Liza Baharum, Penaung OMGFest Ventures,

20 orang yang terawal (setiap hari) akan mendapat WANG TUNAI berjumlah RM50 dan 50 orang terawal pula akan mendapat goodies bernilai RM300!!

Nampak tak?

Harap sebelum pukul 10 pagi, korang dah terpacak didepan pintu masuk ke Dewan Kristal TM Convention Centre.

Tapi, kalau ikutkan pengalaman yang sebelum-belum ini. Sebelum pintu masuk dibuka, memang dah ramai yang menunggu diluar.

Maka rancang waktu anda shopping sebaiknya.

3 hari OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales ini berlangsung. Nak datang 3-3 hari berturut-turut pun boleh. Mana tahu, setiap hari anda menjadi antara yang terawal menerima wang tunai atau goodies dari pihak penganjur.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh hubungi talian 011-2626 1656 / 019-279 6275 atau email ke booking@omgfest.my atau layari laman sosial mereka :-

OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales

Bro belanja selfie dengan Dato’ AC Mizal.

Beliau kini merupakan pengasas PeaceyallFm.com menjadi Rakan Media – Official Online TV Radio bagi OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

3 thoughts on “OMGFest! All Star Ramadhan Mega Raya Sales Pada 8-10 Julai 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *