September 29, 2020

Rakan Blogger Perak – Ruzz Ezani dan Fadil Penyu

Rakan Blogger Perak - Ruzz Ezani dan Fadil Penyu
Baru-baru ini dapat juga Bro datang menziarahi sepasang Blogger Perak yang baru menerima cahaya mata (Tiada la baru mana)

Tapi alang-alang Bro turun Ipoh, dapat juga berjumpa dengan mereka lagi.

Kali terakhir berjumpa sewaktu majlis perkahwinan mereka berdua.

Macam biasa, Bro sesat juga nak ke sana he…23x Ini semua salah Waze he…23x

Terima kasih kerana sudi menerima kehadiran kami sekeluarga.

Bro kenal mereka berdua ini melalui Group Blogger Perak. Kalau tak salah Bro, mereka berdua ini adalah Admin dalam group itu.

Bro tak tahu bila masa dorang berdua ini couple, tapi mula perasan mereka berdua ada hubungan masa kenduri kahwin Bro, bila kedua-dua pasangan ini datang berdua mewakili Blogger Perak.

Jeng jeng jeng….!!!

Bicara Bro : Ada orang sanggup lepaskan peluang berharga, jawatan, pangkat mahupun gaji besar semata-mata nak berada dekat dengan pasangan dan anak.

Semuanya bersebab. Kalau nak kejar sangat duniawi, belum tentu dapat rasa kenikmatan berumah tangga mahupun berkeluarga.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

11 thoughts on “Rakan Blogger Perak – Ruzz Ezani dan Fadil Penyu

  1. Assalammualaikum… bro,

    wahh.. best nyer dapat jumpa rakan blogger walaupun jauh… tapi dekat di hati. Semoga hubungan persahabatan yang murni ini sentiasa berpanjangan buat selama2 nya… Amin.

    mselim3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *