July 12, 2020

Blogger Menang iPad Dan Samsung Galaxy S3

Blogger Menang iPad Samsung Galaxy S3
Bulan 9 tahun lepas Bro akan menjemput beberapa rakan blogger untuk hadiri event Petronas di Sunway Pyramid.

Malangnya tak ramai blogger yang berminat untuk sertainya. Walaupun Bro ada promote di facebook dan blog dimana blogger yang pergi akan berpeluang untuk memenangi Samsung Galaxy S3.

Waktu itu agak kecewa juga bagi Bro.

Ada juga yang memberi nama untuk datang. Tetapi pada hari kejadian, gagal hadir tanpa inform Bro awal yang mereka tidak dapat hadir.

Lagi bertambah kekecewaan pada diri Bro.

Walau bagaimanapun, pemenang untuk kontest blogger (hanya untuk blogger yang pergi bawah nama Bro sahaja) telah dipilih berdasarkan kateria yang mereka tetapkan.

  1. Bella Enveeus – http://www.enveeus.com/
  2. Shaharil – http://www.shaharil.com/

Tahniah buat mereka.

Tak sangka klient bermurah hati untuk tambah hadiah berupa iPad.

Jika anda ingin mendapat peluang seperti ini, boleh add/follow facebook.com/framestone atau like fanpage BroFramestone.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Blogger Menang iPad Dan Samsung Galaxy S3

  1. bro kalau ada event cenggini lagi jempot2 ler, awok ni dulu xaktif sangat bab2 blog ni tu yang termiss event tu, nanti ada ajak yer

  2. Memang tak sangka boleh menang kontest Ini kerana entri blogger yang lain pun bagus-bagus belaka. BTW, thanks bro kerana sudi buat entri khas untuk aku. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *