September 28, 2020

Teddy Bear Paling Nakal

Baru lepas menonton Ted – The Movie.

Memang menarik dengan lawak dan adengan untuk 18 tahun ke atas dilakukan oleh patung beruang ini.

Dengan lawak-lawak yang agak terlampau ini, jangan biarkan keluarga anda terpengaruh dengan anasir-anasir yang kurang baik dari patung beruang yang comel ini.

Mungkin sebab itu kot, bro tak benarkan anak patung ada dalam rumah Bro.

Takut Malaikat tak nak masuk rumah yang Bro anggap sebagai syurga kami suami isteri. Sampai sekarang isteri bro tak berani nak tanya mana pergi patung-patung dia yang sebelum ini.

Bicara Bro : Kejam tak Bro.

Tapi dia lagi kejam, delete semua koleksi yang bro kumpul sejak tahun 2005 yang bro simpan dalam 2 laptop & 1 komputer.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

26 thoughts on “Teddy Bear Paling Nakal

  1. bagus la rumah takde simpan patung2.. tak elok orang ckp.. patung bear yg aku bg wife aku masa mula2 kenal dulu pun aku letak dalam stor je.. nak buang, sayang.. boleh jadi mainan anak2 nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *