April 23, 2021

Dibuli Oleh Budak Perempuan Yang Comel

20121127-082549.jpgOh tidak…!!!

Bro kena buli dengan seorang budak perempuan yang comel.

Budak ini merupakan adik perempuan kepada rakan yang merupakan femes travel blogger – rayyan.

Petah budak ini bercakap english. Mungkin dalam keluarganya dibiasakan berkomunikasi dalam bahasa english kot.

Dengar cerita, dia memang susah nak didekati. Tetapi abangnya pelik, bila dia sudi bergambar dengan bro.

Ada aura pengantin kot, sampaikan budak pun tertarik dengan Bro.

Mungkin je la.

Waktu menonton wayang. Dia pula suka mengusik bro. Siap tayang kasutnya yang boleh menyala dalam gelap.

Ala tomeynye…..

Dengar cerita waktu sampai ke rumah. Dia tak habis-habis dok cerita dekat mak dia pasal Bro.

Adakah?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

23 thoughts on “Dibuli Oleh Budak Perempuan Yang Comel

  1. Cinta pandang pertama…kehkehkehhh…

    Dak pong jengjengjengggg…ada kawan baru nak sampai tak lama lagikkk…ekekeee…

  2. sampai masanya nanti…bro pula akan melayan kerenah anak2 kecil ni. masa tu memang kena displin dan masa kena dibahagikan betul2 lagi2 wife bro ada shift malam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *