August 9, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

29 thoughts on “WordLess Wednesday : Bersama Niq Afnan

  1. bro nak pinjam cermin mata bro tu boleh..hahaha…ni rupernye Niq Afnan..bestnye dpt main futsal..Jay dah lamer tak main futsal..

    1. hahaha..aiyokk….beli rm10 free perfume??kat Kota Kinabalu ni berlambak bro..nak jenama mahal tapi murah hah dtg sini..murah sebab tiruan..hahaha

  2. dia seorang yang baik..
    abang niq yang memberi semangat kepada tyka untuk terus berblog.
    dapat jumpa juga abg niq pada haritu.
    bro je tak sempat nak jumpa

  3. alah bro. kalo ade rezeki kite jumpa lg ok.

    bro ok la 15 minit. tyka 10 minit je.. marah betul amal masa tu..

    tyka kena gerak Melaka. tu sekejap juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *