November 1, 2020

Siapalah Kita Tanpa Sokongan Dari Keluarga Sendiri

Siapalah kita tanpa sokongan dari ahli keluarga sendiri.

Tak kira kita jatuh, atau bangun..

Jangan sesekali kita lupakan keluarga. Putus bagaimana sekali pun, tetap juga mempunyai pertalian darah. Kecuali jika anda awal-awal dah tukar darah lain.

Dan semalam,

Bro tak sangka adik perempuan bro sudi turun dari Perak ke Putrajaya sempena My Icon BeanBag Talkshow dimana bro digandingkan bersama dengan Altimet sebagai tetamu jemput anjuran Kementerian Belia & Sukan.

Tak pasti dia datang nak tengok bro bag talk, or nak jumpa dengan Altimet.

Teringat lagi,

Waktu bro dijemput jadi penceramah di UTHM tahun lepas, family bro sudi join sekali semasa di separuh masa pertama talk dari bro.

Entah la, lepas ini ada tak yang sudi jemput bro untuk bagi talk ke x?

Bicara Bro : Bro memang tak rapat dengan adik-beradik. Masing-masing ada haluan masing-masing yang jauh berbeza.

Dan mereka sendiri pun tak tahu apa yang bro buat kecuali bro menjadikan blog sebagai kerjaya.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Siapalah Kita Tanpa Sokongan Dari Keluarga Sendiri

  1. Family first…
    mak tyka pon bagi sokongan kt tyka untuk menjadi seorang blogger yang berjaya di suatu hari..
    tapi satu je dia pesan, bercerita lah cerita yang betul. jgn dok gosip je..
    he he

    1. betul tue jay.. itu la salah satu punca kejayaan Heliza Helmi…

      Apa benda yang dia buat.. family dia akan sokong :)

      Sebab itu la bro dapat berkenalan dengan family dia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *