October 28, 2020

Untungnya Makan Pun Ada Orang Suapkan

Untungnya,

Nak makan pun ada orang suapkan (makan makanan bukan rasuah ek)

Lagi-lagi kalau yang menyuap itu adalah insan tersayang. Tak pun teman tapi mesra (perempun dengan perempuan ok lagi, kalau lelaki dengan lelaki..?? korang faham la sendiri).

Ini contoh aksi menyuap antara perempuan dengan perempuan (macam akak dan adik kan).

Model : Cik Reena Tan & Lai Akma

Persoalan di sini, siapa sebenarnya nak di suap nie? Masing-masing buka mulut besar-besar nie.

Bicara Bro : Bro suka juga di suap terutama tengah drive. Sebab bro memang suka makan sambil drive.

Tapi kalau tengah drive sorang-sorang, mahu terketar satu badan kalau tertiba ada tangan yang menyuap.

Bro lebih pandai suapkan diri sendiri dari suapkan orang lain. Tapi kalau baby, bro memang expert. Rindunya pada mereka.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Untungnya Makan Pun Ada Orang Suapkan

  1. err.. memang selalu centu la kan. bila kite suapkan org, otomatik kita sendiri nganga. haha!

    reena suka suapkan mama time drive. sbb kalo ktorg jalan jauh, mama malas benti kete. so reena la tukang suap. n also, suka disuap mama. ngee~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *