July 15, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

53 thoughts on “WordLess Wednesday : Gambar Majlis Pernikahan Heliza Helmi

    1. he…23x sila baca apa yang bro taip di bawah gambar.. tapi guna tulisan berwarna putih..

      xperlu kot blogger lain tulis.. jika sesuatu benda nie bro yang dapat dulu..

      tapi semalam memang banyak panggilan kol yang bro terima mengenai benda ini.

      tersedak heliza baca komen2 korang nie…

    1. Ini entry troll je.. dh mintak izin dekat ija awal2… Bro xboleh nk buat yg bukan2.. ija dengan bro bukan orang lain..

      Nanti putus sahabat susah nanti..

      Lagi pun bro ada mention note di bawah gambar.. yg ini entry troll.. tp warna putih.. mmg org xnmpk

    1. ini bukan fitnah ek..

      Bro dah lama tahu dah die ade ceramah dekat sana.. dia pun dah inform bro pasal ini..

      cuma sekadar gambar, dah banyak orang fikir lain..

      Sebab tue bro ade tulis dibawahnya yang ini merupakan TROLL..

      mungkin tak ramai yang membacanya.. sebab ramai yang tertarik dengan gambar dari apa yang ditulis…

    1. He..23x bukan selalu dapat dia batuk..

      Dah lama x mengusik dia.. nak jumpa dia.. masing2 tengah bz sekarang nie..

      tahun depan kot bro plan nk ikut melancong dengan dia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *