August 14, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

8 thoughts on “Kecuaian Tertinggal Laptop Dalam Kereta

  1. nasib baik xde penyamun nampak….klu x,,mmg lesap ler….

    kdg2 penyamun ni nmpk ade beg jek diorg dah rasa nk kopak wlupun beg biasa2 jek,,bkn beg laptop..

    pendek kata,,jgn ade trtinggal barang nmpk berharga kan…melainkan kite lepak x jauh dari kereta..

    1. cermin baru je tinted (betul ke ejaannye) so macam tak nampak sangat.

      tapi kalau dia ada alat leh detect tue, memang hilang terus la..

      member bro.. macbook hilang sedangkan kereta parking betul2 depan kedai die lepak.

      dalam beberapa saat je, pencuri tue pecah cermin n amik + blah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *