November 26, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

26 thoughts on “Panduan Nak Famouskan Blog

    1. He..23x tue saje je nak melawak..

      tak boleh serius sangat kenkadang… tapi boleh faham kan maksud yang bro nak sampaikan..

      ke xfaham lagi..

      “if nak bloh power,

      pastikan blog anda, syarikat power2 pun sudi mengiklan dekat blog kamu”

    1. sama la kite…blog sy pon biasa je, tak femes emes mcm BRO ni….tp tkpe…ber sederhana & terus berusaha moga kite ikut jejak blog blog yg femes seperti BRO :p

  1. eh! ada gambar bro kat blog mia kan? heheheheh… bro memang famous amos sejak sebelum mia kenal bro lagi… mia ni biasa2 aje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *