October 22, 2020

Keracunan Makanan Lagi

Waduh…!!!

Malam tadi merupakan malam paling menyeksakan bagi bro.

Elok malam tadi nak balik awal ke rumah. Sekali sampai kul 11 malam, bro masih lagi di ofis, dok memerut dan muntah.

Sampai di rumah pun sama juga.

Apalah dosa aku malam tadi. Aku pun tak pasti.

Adakah aku tersilap makan, sampai dapat gejala keracunan makanan ini.

Tapi yang makan dengan aku semua ok je?

Bicara Bro : isi perut bro selamat dikosongkan.

Maybe amik masa 2-3 baru boleh makan yang berat-berat. Erm nak order McDonald je la he…23x

Update via iPhone

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

17 thoughts on “Keracunan Makanan Lagi

  1. alamak..kenapa kerap sngt skit perut ni?

    maybe ada jenis makanan yg tak sesuai utk bro kot..gabungan mknn yg salah pun boleh akibatkan skit perut dan keracunan jugak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *