December 5, 2020

24 Jam Kerja Dengan Facebook

Bukan senang dapat kerja dengan facebook.

Itu pun kalau Mark Zuckerberg nak hire korang la kan.

Tetapi kenyataannya,

Ramai yang kerja dengan facebook dan banyak habiskan masa mengerjakannya dari kerja hakiki. Tak kan nak bos pantau apa yang korang buat depan komputer/laptop kan.

Tak perlu la just pukul 1-2 petang je baru boleh layan facebook.

Sejak kebelakangan ini. [ada la dalam 4-5 bulan]

Rupanya 24 jam bro berkerje di facebook ini sebagai receptionist.

Hari-hari ada saja yang bertanya itu ini.

Dari kes hacking, blog, buat duit, jodoh sampai la kes promote mempromote

Yang paling best… kena tolong sumbangkan like.

Bicara Bro : Kehadapan Mark Zuckerberg yang dikasihi.

Sila upkan gaji saya. Kalau tak mampu, just bayar bil internet sudah la.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

28 thoughts on “24 Jam Kerja Dengan Facebook

    1. oh cma tue ek…

      tue namanya mengular dari buat kerje di facebook…

      kerana orang2 cam nie la… nila setitik, habis susu sebelangga…

      xpasal2 mark zuckerberg x bayar gaji bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *