July 24, 2024

Virtual Travel Fair Kembali lagi – Jangan Lepaskan Perluang Untuk Penjimatan Terbaik & Menang Besar

Virtual Travel Fair kembali lagi…!!

Kali ini,

Virtual Travel Fair (VTF) merupakan salah satu inovasi dari SOTA (Standard Online Tourism Architecture).

Ianya menyediakan perluang perniagaan online kapada semua pengguna, ejen perlancongan, pihak hotel dan mereka yang terlibat dalam industri perlancongan.

Ia juga mempelbagaikan pilihan dan nilai pakej yang menarik mengikut citarasa, keselesaan dan perlindungan kepada pengguna melalui.

Malaysia juga menyediakan perkhidmatan “one stop shop” secara online buat anda yang kekurangan masa melawat mana-mana travel fair.

Layari : http://allmalaysia.info/virtualtravelfair

Jangan jadikan ianya satu alasan untuk anda ketinggalan perluang dan pengalaman menikmati percutian yang anda idam-idamkan selama ini.

Sekurang-kurangnya anda mampu memilikinya pada harga yang menarik dan jauhkan diri anda dari tekanan hidup dan kerja tanpa sempat anda menikmati masa lapang bersama keluarga mahupun buat diri sendiri.

Dengan kemudahan yang disediakan oleh Virtual Malaysia, anda kini boleh menyemak membuat pertanyaan, berinteraksi dengan pegawai khidmat pelanggan dan membeli pakej yang memenuhi keselesaan anda.

Jom Jelajahi Malaysia

Ianya agak berbeza dengan ‘3 Days 2 Nights’, ‘Free and Easy’ atau ‘Discounted Travel Promos’. Virtual Travel Fair fokus kepada memberi anda pengalaman yang jarang dan unik dimana ianya sukar untuk dicari (atau lebih tetap tidak mudah didapati) dimana-mana.

Segala maklumat lengkap disediakan untuk memenuhi pakej yang anda kehendaki

Anda di jemput ke http://allmalaysia.info/virtualtravelfair

Terdapat lebih 4,000 travel Pakej ditawarkan untuk anda dan tebus voucher anda sepanjang Virtual Travel Fair dari 27 Julai hingga 3 Ogos 2011

Apa tunggu lagi.

Rancang percutian anda sendiri pada harga yang terbaik.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

6 thoughts on “Virtual Travel Fair Kembali lagi – Jangan Lepaskan Perluang Untuk Penjimatan Terbaik & Menang Besar

    1. mat rempit luar negara amat berbeza dengan mat2 rempit di Malaysia..

      betul ke..??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *