November 27, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

25 thoughts on “Tak Nak Update Blog Malam Ini

    1. ooo cuma bro iklan yg float ni bro buat lah yg ada button tutup sbb kalau pengunjung pakai netbook iklan tu mengganggu .. :)

  1. bro kata tak nak update mlm ni…tapi entri yang simple ni pun dah kira mengupdate… saya suka bila blog bro ada entri baru..sebab saya dapat komen…hehehehe

  2. ini pun dikira update ini.kekeke… saya rasa blog bro ok. saya bukak blog bro kat hp saya lg laju dari bukak blog sendiri. rasanya blog saya lagi simple kot dari blog bro. bro boleh tolong tengok2 kan?(macam minta tolong bomoh pulak…kekeke…)

    1. nak bro bomohkan blog kamu bagi lagi laju ek..

      mane pengeras dan benda yang bro suruh bawak tue.. benda ini hanya akan menjadi kalau kena khamis malam jumaat

      dan masa itu bulan tengah mengambang.

      tip dari bro
      – buat la read more. xde la entry panjang berjela
      – if nak juga.. set dalam 1-2 entry untuk page depan

      itu je yang bro leh katakan…

      macam wordpress, ada plugin yang boleh load blog dengan laju.. lagi satu hosting blog bro ade DNS.. so leh tambah sikit lajunye

      :)

      selamat berblog..

      len kali datang bawah ayam nando’s

    2. hoo..mekaseh2..tp kene tgu ada laptop balik br boleh buat.skang ni ada hp je.ayam nando?tp pulut nando xde.camne nak pair?kekeke..btw thanks lagi sekali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *