May 26, 2020

Sipnosis Filem : Lakiku Blogger Tegar – In 3D


Coming Soon ! Filem dijamin pecah panggung tabung berhampiran anda.

Lakiku Blogger Tegar in 3D

Lakonan mantap

Bro Framestone , Reena Tan & Ros Anisza

Sinopsis

Mengisahkan Reena seorang gadis Bunian yang tersesat di alam nyata . Ros Anisza yang keciwa dengan Bro Framestone yang takder fungsi seperti Handphonenya minta putus hanya apabila hari perkahwinan mereka semakin hampir . Di saat itulah Broframestone bertemu dengan Reena .

Idea & Olahan : Tauya

Bicara Bro : Demn you Tauya…

Pandai mu karang cerita ek, babap karang.

Korang dah tengok tak cerita ini.

Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 10 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

38 thoughts on “Sipnosis Filem : Lakiku Blogger Tegar – In 3D

    1. kena tanya touya la.. die kan pengarah + penerbit + sutradara he..23x

      bajet pun jangan ditanya pada bro

    1. awat raya tahun depan ek…??

      mahu time nie watak utama dah mula buka cawangan lagik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *