July 8, 2020

Blogger Melepak Melayan Bola Sepak Chelsea vs Malaysia


Malam tadi bro sempat jugak lepak bersama beberapa orang blogger yang bro kenali sebelum melangkah ke Stadium Bukit Jalil.

Chelsea vs Malaysia

Korang kenal tak blogger di atas.

Siap ada yang mampu menjana pendapatan beribu-ribu sebulan dari kerjaya side income mereka.

Bro..??

Cukup la dengan beberapa ratus yang bro miliki.

Bergambar bersama tiket RM108,

Siap ada yang tanya, bro jual ke tiket ini.

Kalau bro jual, memang kaya la bro malam tadi. Boleh cover duit iklan di blog bro selama sebulan he..23x [ops terbocor rahsia]

Bicara Bro : Bro sayang aza sesangat. Lepas nie nak rajin contact dia.

Mahu pergi mana-mana event percuma.. Hope dia baca entry bro ini. Dia tue stalker twitter bro selalu

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

16 thoughts on “Blogger Melepak Melayan Bola Sepak Chelsea vs Malaysia

    1. Bro banyak kali masuk stadium.. masuk je la.. time xde game he…23x

      if tengok bola.. ini kali ke – 2 kot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *