November 25, 2020

Tun Dr. Mahathir Mohamad Tidak Dapat Hadir Untuk #BloggerSummit


Bro mendapat khabaran bahawa mantan Perdana Menteri Malaysia Tun Dr. Mahathir Mohamad tidak dapat hadir ke World Blogger & Social Media Summit 2011.

Agak kecewa di situ pada bro dan juga beberapa orang yang sudi hadir ke event ini.

Moga kesihatan Tun bertambah baik.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

23 thoughts on “Tun Dr. Mahathir Mohamad Tidak Dapat Hadir Untuk #BloggerSummit

    1. Yup, ramai yang hadir untuk sesi beliau dan masing2 kecewa.. sebab berharap sangat Tun dapat hadir sama…

    1. gitew la… macam nak buat lawatan blogger tengok keadaan dia la..

      tengok keprihatinan blogger terhadap mantan PM kita

    1. Memang kesihatan Tun tidak mengizinkan.. memang terasa rugi..

      sebab kalau Tun berkata2.. 4 jam pun rasa tidak mencukupi

  1. kesihatan yg tak mengizinkan moga tun dr.mahathir cepat sembuh tp mcm kecewa sikit sb tak dpt dtg kan?kalau tak dpt dgr usulannya hurm

    1. memang penting pun.. kalau tidak kita kena usung Tun bermaai2 pergi klinik macam usung cik pana kita tue kan

  2. Assalamualaikum,

    Ya saya juga berada di situ sepanjang dua hari. Sebagai penulis buku, pastinya memikirkan judul buku terbaru. Dan akhirnya dapat idea pada hari kedua.

    Paling memuaskan hati. Mengeluarkan buku dari dalam diri teman-teman baru.

    Salam perkenalan daripada rakan summit!

    ZAMRI MOHAMAD
    FB: Penulis Buku Malaysia Zamri Mohamad

    1. w’salam

      rugi sepanjang 2 hari di sana, kita tidak bertegur sapa…

      Kalau tidak banyak perkara yang boleh kita kongsikan bersama :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *