October 25, 2020

Wall Facebook Di Spam

Peh.. sana sini semua wall facebook kena spam.

Runsing bro kena klik satu persatu spam yang melekat kat wall bro. Kalau satu akaun facebook xpe la juga.

Ini ada lebih dari satu akaun.

Cara terbaik untuk mengurangkan risiko di spam pada wall facebook. Jangan ada facebook

Bicara Bro : Please do your part in PREVENTING SPAM by VERIFYING YOUR ACCOUNT. Click www.broframestone.com right next to comment my blog :)

Ke korang nie memang kaki spam kat blog bro he..23x gegurau je

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

38 thoughts on “Wall Facebook Di Spam

    1. he…23x xde yang nk bertwitter dengan bro.. tp gurl sane ek..

      laki..?/ suhhh suhhh g men jauh2

  1. tul..mmg byk.penat nak buang.tp mujur saya ada satu jek acc skrg.sbb acc tuk blogger dah tutup dah.so ada apa2 bro jerit2 kat twitter saya jek eh?

    1. oh.. bro bukan blogger.. add la bro he..23x

      eh bro kat twitter dah x aktif dah T-T, kamu pula yg aktif ek

    1. sebab ramai yang nak uji kepakaran memasing kat situ.. tue yang create spamming berantai.. asal orang klik je die akan terus tersebar

    1. tangan sape yang gatai sangat g tekan tue ek…??

      jangan la emo2… senyum sikit leh :)

    1. adeh sabar2 ek…

      jom la try berblog guna blog berbayar cam bro.. kalau betul2 mempunyai keinginan nak pergi jauh dalam dunia berblog nie

    2. insya’lah.. if nk boleh je menumpang hosting bro.. just kuarkan duit untuk beli domain + untuk sewa ruangan blog je :)

    3. domain dalam rm31.40 je.. untuk hosting… ade la sikit + free coaching + free setupkan template n ape2 yang perlu

    1. itu la..ada gak tgk status camtu kt wall bro..pelik, apesal nak verify2 sgala..nsib gak ada nmpak status warning not to click dr kwn2 lain..hohohoho

    2. tue la…

      if terklik.. member2 bro gak akan terspam oleh status bro kat wall dorang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *