October 25, 2020

Panahanmu, Panahanku, Hak Milikmu

Panahanmu, Panahanku, Hak Milikmu

Sekadar piutis, tiada kaitan dengan sesiapa kecuali bro dengan panah je.

Tertusuk sudah aku
Panahanmu, panahanku, hak milikmu
Biar panahku terus di situ

Inilah petanda telah bermula
Ilusi baru dalam sketsa

Memenuhi masa dengan ceria
Bagai ledakan supernova

Bicara Bro : Teringat zaman memuda dulu training memanah dengan Reezluv [wei aku kredit link kat ko, aku turun Ipoh nanti tumpang rumah mu ek]

Seronok dulu tiap kali tournament memanah.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

23 thoughts on “Panahanmu, Panahanku, Hak Milikmu

    1. Contoh je… Huhu

      Kat friendster bro ada pic awek cun memanah.. terminat bro dengan die.. tp friendster pun bro x aktif dh

    1. Aku rase boleh lagi kot tarik recurve..

      Kat upsi ade je kelab memanah.. tp tiap kali training dok hujan memanjang.. time xhujan, aku layan lelap

    2. Bro n memember lama nak memanah balik.. bajet dlm 10k untuk beli peralatan sendiri

  1. hahaha..boleh je..itu pun kalau aku ada ar..lau aku takde..tak dapat nk tolong le..hehehe..

    barang yang lepas usah dikenang..kalau dikenang, merana lah diri..tah bila nak shoot balik ye? :P

    1. Aku turun lepak time ada gath la beb… N ko pun turun sama huhu

      Ini barang baik punya.. memang teringin beb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *