May 18, 2024

Imej Hantu Dalam Jentera Bomba

Kemunculan imej misteri di dalam gambar yang dirakam oleh seorang pengunjung semasa mengunjungi Hari Bomba Malaysia di Dataran Merdeka baru-baru ini.

Imej tersebut yang menyerupai seorang wanita berambut panjang dikesan pada gambar yang dirakam menggunakan kamera digital.

Seram sejuk juga nengoknya.

Tengah bandar dan tempat yang ramai orang pula tue.

Maybe dorang pun buat lawatan sambil berlajar kot. Sesambil tue menyelit nak bergambar sama-sama dengan pengunjung yang lain.

Bicara Bro : Tempat yang sentiasa dipenuhi dengan hiburan dan maksiat juga merupakan tempat mereka.

Buat uncle seeker, xpayah la cari rumah usang or umah kena tinggal. Kat tengah-tengah bandar pun boleh.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

33 thoughts on “Imej Hantu Dalam Jentera Bomba

    1. alaa… bagi protection kat abg2 bomba masa nak pi masuk tempat api kot. biar kasi sejuk ckit. hahaha…

    2. he…23x mahu sejuk meremang… tp ingat, sejuk2 nie ade yang terbangun… lagi2 la kalau hantu gurl tue cantik n hot gitew

    1. he..23x sekali sekala posing kan…

      sekali tengok cam muka hantu yang sepah buat malam td

    1. peralatan bomba banyak untuk aktiviti penyelamatan..untuk angkat mayat dan sebagainya

    1. mmg dah fames dah nie….

      sure hari nie laku paper di beli oleh puak2 die

    2. puak2 die tu tak perlu nak beli paper…diorang singgah baca je kat kedai jual paper tu…gerenti bersesak-sesak diorang nak baca…huhu

    1. he..23x wow.. dasyat gak ek… rupanya banyak gak la perluang perkerjaan kat malaysia nie

    1. he..23x pakej baik tue…

      selamat die xoffer… pakej hantu follow balik rumah

  1. Mane x nya tangkap gambar time pkol 7:30 ptg lak tu. Pastu time tu time maghrib. Memang akan jumpa la benda2 tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *