October 24, 2020

Bangun Pagi, Main Burung

Celik mata sempat lagi layan burung.

Eh jangan fikir bebukan ek,

Tak kan la pepagi layan burung tuuuttt kan. Kalau layan pun, senyap-senyap sudah.

Bro layan Angry Birds.

Bukan sebab nak hilangkan bosan, cuma time pepagi tertibe otak blank xde idea nak update blog, so layan seround dua kan.

Bukan layan sesaje je nie tau.

Coz bro nak terlibat dalam mencipta GUINNESS WORLD RECORDS™ for the Most People Playing in a Mobile Phone Game Relay dengan bermain Angry Birds.

Meh la join sama. Korang just daftar percuma di laman nokia.com.my/angrybirds

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

20 thoughts on “Bangun Pagi, Main Burung

    1. He…23x betul tue… Tp dh tertempek pic angry bird.. len la buh pic lain..

      Bagaimana pula yang dtg tgk banyak, tp xde pun yg nak komen…

    1. ekekekek..tak jugak.. memang tak minat sngt nak main apa jenis game electronic ni..hehe..dah tobat..dulu layan gak, skang ni tak bleh sbb sy tau skali sy hadap mende tu habis suma keja tak jalan..ngeeeee

    2. Tau xpe.. cam tue la yang terjadi kat bro sekarang nie.. adeh..!!

      Tapi xde la stress sangat time tengah xbergaji nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *