He…23x

Kalau la boleh undi Usop Wilcha, sure bro akan sokong bagi dia menang Maharaja Lawak, koman-koman pun dijemput sebagai peserta jemputan.

Bagi memeriahkan suasana dan menambahkan bahang Maharaja Lawak.

Pandai Astro menjana pendapatan dengan menayangkan rancangan ini di channel Astro Warna.

Tak pasal-pasal ramai orang terpaksa melanggan Pakej Mustika semata-mata nak tengok Maharaja Lawak. Nampak beno pakej ini xlaku dulu he..23x

Sapa sokong?

Sila angkat tangan macam Usop Wilcha he..23x

Bicara Bro : Masih belum tergerak hati nak langgan pakej mustika,

Ops, sekarang kat rumah bro sudah dipasang “macam-macam ada” tapi pepaham la bro nie cam mane. Confirm leh kira berapa minit je tengok tv dalam sebulan.

Pasang semata-mata nak tengok F1 live.