September 25, 2020

[Tazkirah] Jangan Menyalah Gunakan Anugerah Yang Dikurniakan OlehNya

Assalamulaikum wbt

Bro tertarik dengan vlog dari saudara Mohd Sukur Ibrahim yang pernah bro blogkan mengenai beliau di entry ini.

Walaupun vlog dia simple dan pendek, tetapi penuh dengan pengisian.

Saya tidak memandang diri saya sebagai satu kekurangan tetapi satu kelebihan yang dianugerahkan

Ini kerana kekurang ini adalah fitrah manusia. Kelebihan yang ada pada kita, kita perlu dan harus gunakan sebaik-baiknya. Di situ terletaknya kekuatan saya

Saya telah mengunakan sebaik mungkin anugerah yang dikurniakan olehNya.

Moga kita akan berjaya diakhir nanti

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “[Tazkirah] Jangan Menyalah Gunakan Anugerah Yang Dikurniakan OlehNya

    1. tue la.. bro sendiri pun kenkadang xbersyukur gak

      insya’lah kejab lagi bro pergi…

      bro xboleh nk promote kecuali promote semua sekali.. nnti jadi bias.. coz bro dengan 1tube pun ade conection n ade kepentingan :)

    1. fikiran kena positif..

      dia salah seorang yang telah membuktikan.. ijazah dah digengam.. kerjaya sudah dimiliki..

      pernah di interview masuk tv.. dapat slot setengah jam

      memang sedih la… tengok macam mana family die bertahan selama ini dengn dugaan yang menimpa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *