April 17, 2024

Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air


Kredit gambar buat ujang yang nak mengakhiri zaman bujang.

Bro ada terbaca satu kisah penulisan Mat Jan.

Orang kahwin dulu-dulu selalu bagi bunga telur,

Now dah maju.

Bagi tuala, kuih-muih, gula-gula, business card he…23x

Tetapi ada juga yang bagi sabun. Sabun..?? Untuk apakah sabun itu..??

Mungkin peringatan kepada member2 yang belum kahwin kot,

“Aku dah ada bini, korang amik la sabun ini buat peneman korang”

Bicara Bro : Entry dalam keadaan migrain. Maaf jika ada terbau-bau

Dulu bro xfaham kenapa ketua warden bro dok bising-bising pasal sabun semasa bro tingkatan 1. Last-last baru faham adeh..!!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

34 thoughts on “Jangan Main Sabun Dalam Bilik Air

    1. he…23x ops alasan mu boleh diterima…

      lain kali.. ikut pesanan kerajayaan.. selepas selesai urusan, sila bersihkan he..23x

    1. tapi ade kes..

      sabun xde bau, n xde ukir ape2 pun… memang bawak mandi la jawapannye

    1. he…23x bro mandi pakai air je.. jarang nak bersabun2 nie… bila perlu je

    1. cite kat luar negara la nazz…

      pe2 pun boleh jadi.. kat malaysia pulak kes tuala je yang tersumbat he…23x

      tp xtau pulak bro, benda teu leh jadi cam tue

  1. Haha.. mendalam maksudnya tu.. Hehe.. bdk2 sekarang ckp main sabun je dorg dah terpikir dah.. Haha.. tak yah pakai ayat2 tapis la.. Hehe..

    tak boleh belah plak tgk statement bro yg sabun wat peneman tu.. Hahaha…. gelak sorang2..

    1. oh awat la bro nie slow sikit.. maybe dah tua kot he..23x

      tue bukan statement bro.. tapi statement dari buku yang bro bace tue…

      penulis die tue pun cam mereng2 gak kepale die.. last week bro lepak dengan die

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *