September 20, 2021

Flying Kiss Yang Mampu Membunuh, Macam Aksi Dragon Ball

Bro tahu ramai yang suka bagi flying kiss berbanding dengan flying kick.

Terutama kepada pasangan, kenkawan mahupun skandal or buah hati tak jadi korang.

Tapi tahukah korang,

Flying kiss yang anda beri mampu membunuh.

Membunuh hati dan perasaan orang yang menerimanya kecuali dari pasangan mereka sendiri. Jika disalah gunakan mahu memikit hati orang lain.

Dan yang paling bahaya dan memberi kesan radiaksi sekiranya disertakan dengan petai dan jering.

Harap maklum…!!!

Bicara Bro : Teringin nak kiss orang selepas makan petai.

Ops…!! Bro guna toilet memang flush ok, bersih lagi. Kecuali kat tandas awam, coz dah bayar awal-awal before masuk. Now ada toilet 50sen tau.

Kredit picture terlampau diatas buat Lyaa Suriany [meh terjah blog dia, tapi pic bro amik dari facebook die]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

47 thoughts on “Flying Kiss Yang Mampu Membunuh, Macam Aksi Dragon Ball

    1. xnikmat la…

      sedap tue.. rugi xmakan he..23x tapi merana la sape yang kena membauinya

    1. bro masa kecik suka wat flying kick.. dah besar sikit wat flying kiss.. besar lagi.. wat flying ape ek..??

      he..23x

    1. ko nie memang pemalu orangnye he…23x

      sian huhu.. malu xsalah.. tp jangan malu terlebih

      aoe kate ko kis gamabr ke poster ke.. xpun kis hp he..23x

    1. tapi ramai yang merelakannya tanpa memikirkan masalah yang bakal mereka terime

      :)

  1. pernha terbaca quote orang putih la mengatakan.

    “orang yg hanya memberi flying kiss adalah org yg malas”

    hahaha. adekah dengan menciom org kita rajin? ;p
    hehe.. kalau nak ciom awek sendiri bleh ke dak? haiya… mana bleh. tapi nak ckp pon tak guna gak. awek takde. wahahaha. ;ppp

    hohoho..cbe makan petai jering dengan tempoyak. lepas tu ciom orang n lepas tu kentut ke. hahaha. terbaik la. :D

    1. he..23x awat bro xpernah dengar pun quote tue ek

      ala zaman skrg nie isteri orang pun ade yang balun sekali.. bukan takat kiss je

      ops nie luahan ke ape nie.. maaf blog bro bukan kaunter cari jodoh ek…

      amboi.. cadangan mu itu

  2. perghh..kalau kena bau petai memang rasa nak flying kick la bro..
    tapi lau pekena petai ngan budu rasa nak cium2 jer… hehehehe.. sedap!

    1. amboi.. memilih gak ko ek…

      sape yg ko nk cium tue.. budak yang ko lempang hari tue ek..?? baik ngaku he..23x

    1. semua yang bawa mu terbang
      kamu la juga membawa lalalala [ikut lirik bawa ku terbang]

    1. he..23x baik ngaku…

      sape pernah sila klik iklan kat blog bro he..23x sure ramai xngaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *