Perut dah berbunyi, di luar hujan pula bertemankan hati yang tengah lara.

So rasanya entry ini sesuai di publish waktu ini. Maaf dalam 2 minggu nie, beberapa segmen wajib di blog ini tidak di publish.

Teringat satu kisah bro bualkan dengan seorang rakan blogger di facebook. Maaf bro dah lupa siapa dia, hope dia membaca entry bro ini :)

Dia : Hujan la pula, habis basah baju redah hujan [status facebook dia]
Bro : Ala sian dia…
Dia : Sian je ke… beli la kereta ke, sekurang-kurangnya tak ada la basah.

Bro : Dari beli kereta baik beli orangnya. Sure tak kebasahan terkena hujan. Basah-basah kat rumah je
Dia : Erk…!!!
Bro : Tapi risau juga, nanti kamu dok berhujankan air mata kahwin dengan bro he..23x
Dia : hehehe Tau xpe.

Bicara Bro : Bro tak rasa mampu buat orang bahagia dengan bro & bro tak sampai hati nak buat insan yang berkongsi hidup dengan bro berlinangan air mata.

Pe2 pun bro nak mintak maaf buat semua bekas2 kekasih (sama ada yang dah kahwin, tak kahwin or on d way nak kahwin) begitu juga buat skandal-skandal bro yang terdahulu & sekarang.