August 9, 2022

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

45 thoughts on “Bila Dia Suka Maher Zain

    1. bro semua benda boleh di jadikan entry….

      ada banayk entry tgh que nie… tp enth kenape malam ie bro publish entry pasal nie ek he..23x

      sepatutnya malam td.. tp bro xsempat he..23x

    1. thank :)

      he..23x lebih kurang la… jeles la jugak

      anyway thank coz sudi datang ke teratak bro ek

    1. download..?? bro xpernah download lagu.. sidia bro memang kaki download…

      selalu mintak kat die je

    1. he…23x bro maher zain… mahu sain mane2 x he..23x

      [saja perasan jadi maher zain sekali sekala]

    1. lagu dia memang best.. syahdu je bunyinye kan…

      bro mula2 xlayan sangat lagu die.. sekali dengar cam menarik je.. tue yang ok je.. if dok dengar lagu nie

    1. kalau hubby mu maher zain malaysia… bro pula maher zain idaman malaya

      memang dari dulu lagi adik mu nie cam nie he..23x suka perasan.. tapi itu la kenyataannya :)

    1. bila la nak ade peminat cam die ek he..23x

      eh ade ke yang sudi nk meminati bro beramai-ramai

    1. lelaki tetap steady.. if jumpe sape2 pun wat steady je kan…

      xmacam perempuan kekadang over excited pun ada

    1. boleh je nak berkenal dengan maher zain celup ini he…23x

      album ek.. sy beralbum di blog & facebook sahaja..

      asal..?? orang perak he..23x

      p/s- kechixx pic kamu masuk blog bro lagi :)

    1. betul tue honey…

      ops bro dilarang menyanyi di sini… karang hujan ribut sume datang he.23x

  1. Saye suke suma lagu maher.paling best bila dgr dlm kete masa gi n blk kerja.Kalo jln ngah jem bl blk keje,pun xrasa marah.

    Sesambil lyn lagu dia,mulut pun turut sama berselawat pada Rasulullah S.A.W n memuji kebesaran ALLAH.Alhamdulillah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *