November 29, 2020

Happy Buzday Shafiq

Shafiq Nor Broframestone

Happy Buzday Buat adik ku

He..23x dah lame bro xde wat entry pasal adik beradik bro…

Maybe ade yang kenal die nie… (ops lolly, sorry terpromote adik bro lagi he..23x)

Hari nie genap sudah umur die 18 tahun… Minggu nie baru nk amik test JPJ..amik L je.. Hari tue lepas SPM die xsempat nak amik

Beliau baru je selesai tahun pertama degree di UTP… Masih mencari tajaan untuk sponsor study beliau.. Hope dapat la ek

Dalam adik beradik bro, beliau je la yang bergaya Ustaz gitew he…23x bro die..?? Korang sendiri pun tahu kan.. Amat aktif di UTP.. tp xberminat dalam MPP.. penyenyap tapi bijak memimpin…

Probnya.. die pulak xsabo nak kahwin… biar cepat cecah 4 kate die… (nak lawan abgnye la tue ek)

Hari ini, bro akan mula bercutik selama 5 hari.. Mahu tenangkan fikiran @ jana wang sebanyak yang boleh… Ada sesiapa nak beli gelang kristal

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

15 thoughts on “Happy Buzday Shafiq

  1. salam bro…
    happy bufday utk adek bro…
    bro nk g bcuti kt mne 2?
    jgn lupe blikan buah kaki utk sy yep…hiksss…

    buah kaki tue buah ape ek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *