17,171,124 total views, 975 views today

Bila Qhaliff Dating Dengan Nur Elfisha

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Qhaliff Nur Elfisha - Putrajaya

Kisah petang semalam, sempat juga luangkan masa walaupun hanya 5 minit berjumpa dengan Ben Ashaari di area Putrajaya.

Ikut perancangan asal, nak jumpa sekitar Cheras. Malangnya, isteri dia tunggu masa untuk anak kedua je. So dia lari sat dari Hospital jumpa Bro. Maka berlakula babak seperti yang tertera pada gambar.

Selamat si Qhaliff nie pandai melayan si Fisha. Kalau tidak…!!!

Qhaliff Nur Elfisha - Putrajaya lagi

Semalam Fisha teman daddy kerja. Hari ini Fisha teman daddy kerja lagi.

Akhirnya dapat gak buat Fisha tertido dekat ofis hari nie.. Harap boleh lena sampai ke petang 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Bila Qhaliff Dating Dengan Nur Elfisha

  1. Ya Allah, besar dah Qhaliff. Hehehe tahun lepas dukung dia, kecil je lagi. Comel comel comel

    1. Oh ye ke? Bila nak dukung Bro pulak, tahun lepas kecil je.. tahun nie comel je kan he..23x

  2. pipi dua dua geramnyaaaa ><"

    1. Pipi daddy dia pun comel gak

  3. Rajin Bro buat dialog menarik tu… Dah besar dah Qhaliff rupanya.. 😉

    1. Eh bukan bro… tapi Ben yang buat he…23x

  4. ni awat puji daddy die yg lebih2 ni

  5. terserlah kebulatan mata fisya..hehehe

  6. geram je tengok dorang berdua ni…memang rasa nak cubit2 je pipi tu…haha

  7. comel kedua-dua baby ni,hehe geram je tengok 🙂

  8. dah dapat adik dah dia kan…baby girl lagi….qhaliff pun dah nampak macam abang2 sangat dah…

  9. xsabar tggu fisha ada rambut

  10. alorrrr, comelnye budak2 ni..geram!!hehee

  11. pergghhh…dialog tak menahan…..pandai lawak yea…..

Leave a Comment