You are here
Home > Ucapan > Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger – Nadia Johari

Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger – Nadia Johari

Majlis Perkahwinan Blogger - Nadia Johari
Selamat pengantin baru, Bro ucakap kepada kenalan blogger – Nadia Johari moga berbahagia bersama suami tercinta.

Seperti biasa, tetap lewat juga sampai ke majlis beliau. Tak kisah, janji tak sesak atau ramai orang, tak ada la Fisha merengek-rengek.

Ingatkan panas sampai ke petang.. Eh memang panas pun….

Fisha meraung-raung la pulak, maka terpaksa pulang awal he…23x Masuk kereta lena pula dia tidur, lepas disuap marshmallow sikit dekat mulut dia.

Suka dia…

Menyesal pula tak ambil banyak-banyak tadi he…23x

Majlis Perkahwinan Blogger - Nadia Johari

Elok pula si Fisha bila dengan si rasa sehari – Nadia Johari. Ada aura tak lama lagi nak jadi mak kot he…23x

Maaf jika fisha kurang mesra dengan korang ek. Dia nie agak memilih gak, tue yang jenuh nak cari pengasuh untuk dia. Selamat dapat akak depan rumah he..23x

Tema berbaju batik ini disediakan oleh Puan Isteri.

Tak sangka sama tema pula dengan pengantin.

Bicara Bro : Si pengantin invite bro guna facebook. Ayat punya baik nak Bro sekeluarga hadir, siap bagi tau tak sempat nak hantar kad kahwin. Bro ok je.

Sekali semalam (kami gerak dari Perak) check dekat facebook, tiada pula peta rumah pengantin.

Cuma dekat kad ada tulis alamat rumah dekat area #####. So pakai Waze ke sana, sebab Bro tak faham baca peta dia, sebab xde dari arah PLUS (dari Perak kan) Jalan punya jalan tak jumpa pun jalan ke rumah dia. Bro dah stress berhenti tepi jalan. Bila tengok hp, standard GPRS je.

Selamat kereta ada GPS. Cari lorong yang dinyatakan oleh member dekat facebook. Rupanya dekat sebelah je. Selamat tak terlajak ke depan….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Rakan Blogger – Nadia Johari

Leave a Reply

Top