You are here
Home > Iklan > Advertorial > Menang RM10,000 Dengan Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest

Menang RM10,000 Dengan Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest

Yeo's 80 Days Drink To Cash Winner
Bertuah mamat itu telah memenangi RM10,000 dengan menyertai Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest. Berseri-seri muka dia sewaktu Bro temui beliau di majlis penyampaian hadiah untuk pemenang dalam tempoh masa 34 hari contest ini berlangsung.

Masih ada 40 hari untuk anda juga untuk jadi antara yang bertuah seperti mereka.

Tahniah diucapkan kepada Mohd Zahid Israk bin Baharom, pemenang cabutan bertuah RM10,000 pertama dari 8 cabutan. Apalah yang dia akan buat dengan duit sebanyak RM10,000 itu?

Pemenang 80 Days Drink to Cash Contest

Ramai juga pemenang yang dijemput hadir sewaktu majlis ini.

Ada pemenang kanak-kanak memenangi RM3,000 bersama dengan 2 orang adik beradiknya yang lain. Tidak lupa juga, ada pemenang yang sama memenangi 3 hadiah yang berbeza.

Mungkin anda juga berpeluang untuk menang seperti mereka.

Hadiah Yang Ditawarkan

Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest menawarkan hadiah wang tunai bernilai RM500,000 dan 72 iPad untuk anda menangi.

Hadiah Utama
1 x RM100,000
9 x RM1,000

Hadiah Harian
1 x RM3,000 x 80 hari
9 x RM100 x 80 hari

Hadiah Istimewa
1 x RM10,00 x 8 tempoh cabutan
9 x iPads x 8 tempoh cabutan

Cara Untuk Menyertai “80 Days Drink to Cash Contest”

Beli mana-mana minuman Yeo’s, Justea atau SoyRich dibawah dengan Kod Peraduan pada pek minuman atau boleh menggunakan nombor resit rasmi yang bercetak bagi produk minuman Yeo’s, Justea atau Soyrich yang tidak mempunyai Kod Peraduan.

  • Tetra Pak 250ml ,
  • Tetra Pak1L ,
  • botol PET 350ml,
  • botol PET 500ml
  • botol PET 1.5L

Kemudian follow Akaun Rasmi WeChat Yeo’s Malaysia dengan mengimbas Kod QR pada pek atau menambah ID WeChat : YeosMalaysia

Hantarkan Kod Peraduan dan lampirkan gambar kepada Akaun Rasmi WeChat Yeo’s Malaysia sebagai bukti pembelian. Terdapat 2 cara untuk menghantar Kod Peraduan: –

  1. Menggunakan nombor resit rasmi sebagai Kod Peraduan bagi sebarang produk minuman Yeo’s Justea atau Soyrich yang tidak mempunyai cetakan Kod Peraduan
  2. Kod Peraduan yang dicetak pada produk minuman Yeo’s Justea atau Soyrich

Pastikan gambar yang anda lampirkan cukup jelas (terang dan bukannya kabur-kabur) dan tiada kesan diedit.

Teknik mengambil gambar yang sebenar-benarnya :-

  • Tetra Pak 250ml : Penyedut minuman dimasukkan dalam produk ataupun pek dilipat.
  • Tetra Pak 1L : Tarik dan penutup mesti dibuka atau dilipat.
  • Botol PET : Penutup botol mesti dibuka dan diletakkan sebelah botol tersebut.

Kalau rasa tak faham, boleh refer pada video ini. Panduan lengkap dah ada, cuba bergantung pada anda sahaja sama ada nak menang atau tidak.

Blogger Menang iPad

Tahniah Bro ucapakan kepada rakan blogger – Farah Hanim yang terpilih sebagai pemenang bertuah iPad bagi Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest yang beliau sertai.

Anda boleh baca keterujaan beliau sewaktu majlis penyampaian hadiah di sini (eh kredit untuk gambar juga).

Sehingga hari 32 contest ini berlangsung, jumlah hadiah yang telah dimenangi sebanyak RM154,800 dan 27 iPad. Masih banyak wang tunai dan iPad untuk dimenangi.

Paling penting hadiah utama adalah wang tunai berjumlah RM100,000

Tidak lupa juga hadiah harian, wang tunai RM3,000 dan RM100 x 8 setiap hari. Bayangkan kalau anda hari-hari menang? Jangan nak bayangkan je, kalau korang sendiri pun tak join contest ini.

80 Days Drink to Cash Contest ini akan berakhir pada 31hb Mei 2014. Kiranya ada banyak masa lagi korang nak submit ek.

Maklumat lanjut mengenai Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest, ikuti WeChat ID : YeosMalaysia atau lawati www.yeos.com.my/contest/

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Menang RM10,000 Dengan Yeo’s 80 Days Drink to Cash Contest

  1. Tahniah kepada semua pemenang… 😉

    Bro tak join sekali ke Contest ini.. Kalau bro join saya sokong.. Kalau bro menang nanti, bolehlah belanja saya makan…

Leave a Reply

Top